Az Elle kampánya az első pillanattól hazugságra épül

2023. szeptember 06. 11:21

Miért van erre szükség, Hölgyek, Urak?

2023. szeptember 06. 11:21
Elle
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa

„Egy kisbaba nem tud másként megfoganni és megszületni, mint egy férfi és egy nő teremtő egységéből. Pont.

Két férfi vagy két nő szerelme minden esetben meddő, az elméleti lehetősége sincs meg az élet továbbadásának. És nem véletlen tréfája ez a biológiának vagy a Teremtőnek, hanem értelmes rendje az életnek. Amit ma nem akar a világ elfogadni.

Az ember persze megpróbálhatja elhazudni a valóságot, saját képzetei szerint átfestheti azt. De az attól még hazugság marad és mindig fájdalmas belőle az ébredés.

Az Elle kampánya az első pillanattól hazugságra épül, ezért manipulatív és provokatív.

Miért van erre szükség, Hölgyek, Urak?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Máthé Zsuzsa Facebook-oldala

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. szeptember 10. 19:03
Hlatky-Schlichter Hubert Daróczi-öngyilkosság: nem Claudia a kulcsfigura? Hol van Daróczi Dávid búcsúlevele? https://civishir.hu/belfold/daroczi-ongyilkossag-nem-claudia-a-kulcsfigura/0421153651
zsolti123
2023. szeptember 10. 00:35
>>„Szerelemből született” – hirdeti a több oldalas cikk, amiben csak arról nem esik szó, hogy hol és miként is jutottak hozzá a gyerekhez, aki a legkevésbé sem „szerelemből” született. A Bors kiderítette a történet részleteit. Hlatky-Schlichter Hubert - akinek nevét akkor ismerték meg sokan, amikor öngyilkos lett a barátja, Gyurcsány Ferenc szóvivője, Daróczi Dávid https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/09/beranyasag-megalazza-noket-hogyan-lett-gyereke-ket-magyar-ferfinak<<  A „Gay with kids”, azaz „Melegek gyerekekkel” nevű cég homoszexuális pároknak kínál béranya szolgáltatást. A kaliforniai béranyaügynökség átlag 100 millió forintért kínálja eladásra a gyerekeket. A meleg pár katalógusból választhatja ki a petedonort, a gyermeket azonban nem ő, azaz a biológiai anya, hanem egy béranya hordja ki, aki szimplán csak a testét adja az ügymenethez." >>"born from lóvé" - Franceska megint fenomenális.És nem mellesleg megint igaza van - minden egyes pontban. <<
csuti-torpe
2023. szeptember 06. 13:06
Miért van erre szükség, Hölgyek, Urak es Mathe Zsuzsa?
august
2023. szeptember 06. 12:16
Szerintem 2023. szeptember 06. 11:45 Az Elle úgy tudom, női magazin. Mégis mit akar a nőktől két buzival a címlapon? ------- Mit is akat a nőktől? Hát a MÉHÜKET, mert miként születne egy gyereke két buzinak, tán szatyorban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!