Átalakul az Árnyékkormány

2023. szeptember 10. 10:03

A meleg nyár miatt új miniszter kinevezésére volt szükség, aki nem más, mint Kocsis-Cake Olivio.

2023. szeptember 10. 10:03
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„»Az új kihívások és a Magyarország előtt álló változások miatt átalakul az Árnyékkormány.«

Így kezdte drámai bejegyzését az árnyékminiszterelnök, Dobrev Klára. Gyurcsány Ferenc feleségének mérlegelnie kellett és átalakítást eszközölt a rendkívül fontos és felelősségteljes munkát végző »Árnyékkormányban«, így nagy Á-val, szigorúan.

Meleg volt a nyáron – jegyzi meg gigantikus éleslátással ezt a furcsaságot Dobrev. Nyáron meleg van – tehetném hozzá cinikusan, de ki merne vitatkozni az árnyékminiszterelnökkel. A meleg nyár miatt pedig új miniszter kinevezésére volt szükség, aki nem más, mint Kocsis-Cake Olivio. A Párbeszédből lelépő újhullámos DK-s sokra vitte, árnyékminiszter lett.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. szeptember 11. 09:47
Hajrá Bohár Dániel
Kozmosz
2023. szeptember 11. 01:54
Már csak a sortűz hiányzik.
Palatin
2023. szeptember 10. 22:25
A Demokratikus Koalíció a Rákosi-korszak eredeti eszményeit örzi. Hiszen még a szereplök egy része is genetikai rákosista. De Gréczyröl nekünk magyaroknak más jut eszünkbe, neki más "érdemei" vannak.... A DK természetesen Gréczy miatt olyan szuper erös. Gyurcsány hiába erölködik, Gréczy az igazi húzó a DK-ban. Az árnyékkormányban eddig csak egy hely biztos, Géczy Bárcanélküli Miniszter lesz. Amig Gyurcsány neki készülödik, Gréczy már leteker két menetet is. Öt csak biztatni kell és teszi a dolgát: Gréczy mester kapd elö a lompost, Rezsiturbó és kézihajtány kell most. Nem megyünk mi drága örömházba, Két fürge kézzel hozd a népet lázba. Gréczyre a magyarok igazán büszkék lehetnek. Ö az egyetlen politikus a világon, akinek "koronaékszereit" bruhahaha...., - ha azok nem is éppen szemrevalók -, a saját választói müködés közben láthatták. Gréczy legalább egyéniben már bizonyított, a többiek még nem tartanak itt. Szerintem Gyurcsánynak már két kéz is keves lenne,
Palatin
2023. szeptember 10. 22:23
Legalább egy transzsex is kell, különben az árnyékkormány Brüsszelben még nem szalonképes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!