Ahhoz, hogy Orbán Viktor megint szeressen, azért tenni kell

2023. szeptember 15. 12:57

Ami pedig engem illet, ideje, hogy rátaláljak a saját, nemzeti identitású, keresztény-konzervatív stílusomra.

2023. szeptember 15. 12:57
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Mondtam az Ágnesnek, hogy fel kell vállalnom a múltamat, különben nincs rá esélyem, hogy meghívjanak Kötcsére, Tihanyba, arra meg pláne nincs, hogy megint én csináljak interjút Orbán Viktor miniszterelnök urunkkal.

Ágnes azt mondta, hogy az nem elég, hogy ülök Kisorosziban és reménykedek. Ahhoz, hogy Orbán Viktor megint szeressen, azért tenni kell. Elbizonytalanodtam. Mégis, merre induljak? Ágnes szerint ne a saját fejem után menjek, olvassam a nagy múltú Magyar Nemzetet, elsősorban Gajdics Ottót meg Hegyi Zoltánt. A Gajdics az egy valóságos, fénylő tűzgolyó a nemzet horizontján, a Hegyi Zoltán viszont nagyon is világos példát mutat arra, hogy hogyan lehet egy undorító kitérő (Magyar Hang) után rátalálni a helyes útra.

Ő például önvizsgálatot tartott, és máris képes ilyen gyönyörű mondatot írni: »A totális torz-és szörnyszülött, kapzsinflációs kolonizáció lólába pedig akkor villan egy akkorát, mint ide Lacháza, amikor azzal szembesülünk, hogy a boldog Ausztriában ugyanaz a szendvics ugyanannál a multinál feleannyiba kerül.«

Ami pedig engem illet, ideje, hogy rátaláljak a saját, nemzeti identitású, keresztény-konzervatív stílusomra. Az nem mehet tovább, hogy eljátszom az egyetemi docenst, nyelvészkedek, okoskodok, jogászkodok ahelyett, hogy megmaradnék a Nemzeti Együttműködés Rendszerének keretein belül.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 16. 19:12
Havas egy ócska demagóg ellenzéki propagandista, a budapesti lumpen-elit villogó figurája. Nem több. Nincs rájuk szükség, árulók egytöl-egyig. Havas csávó, hiába nagy a pofád, attól te még egy senki vagy. Orbánhoz ne hasonlítsd magadat, te egy hitvány firkász vagy, ö a vállán egy ország sorsát cipeli, és ezt minden aljas támadásaitok ellenére ragyogóan csinálja. Még oxigénpalackkal sem tudnád megmászni az ö csizmaszárát. Ócska komcsik vagytok, a legocsmányabb fajtából. Aki Gyurcsánnyal egy követ fúj, az rendes ember nem lehet.
Palatin
2023. szeptember 16. 19:08
Henrik, a tékozló fiuk csak a Bibliában reménykedhetnek bocsánatra. A te lázadozásod Orbán ellen legalább olyan nevetséges, mintha azért harcolnál, hogy a Nap ezentúl ne keleten, hanem nyugaton keljen föl.
Palatin
2023. szeptember 16. 18:26
Henrik, te nem az a fajta vagy, akit szeretni lehet. Havas neked építö gondolataid nincsenek, csakis azért erölködsz, hogy a kormányt pocskondiázzad. Te akármiröl is írnál, a harmadik mondatodban már dölne belöled az epe Orbán, a Novák Katalin köztársaságielnök, vagy a kormányn tagjai ellen. Ez a fortyogó gyülölködés egyszer majd az egészségedbe kerül, mert a gyülölet a gyülölködöt teszi elsösorban tönkre. De te már most is egy lelki roncs vagy. Havas, apád sokkal különb ember volt, mint te vagy, ezt tudjuk. Az ifjú Havas egy ócska demagóg gyurcsányista propagandista, a budapesti lumpen-elit villogó figurája. Nem több. Nincs rátok szükség, árulók vagytok. Hiába nagy a pofád, attól te mégy egy senki vagy. Orbánhoz ne hasonlísd magadat, te egy hitvány firkász vagy, az ö vállán egy ország sorsát cipeli, és ezt minden aljas támadásaitok ellenére ragyogóan csinálja. Ócska komcsik vagytok, a legocsmányabb fajtából.
flesh ripper
2023. szeptember 16. 15:05
Nincs humorod sem, lábszagos lumpenproli. Ne erőlködj, proli, mert sem eszed, sem humorod, sem jellemed, sem tehetséged, sem műveltséged nincs. De dögunalmat és áporodott proliszagot árasztasz. De mitől vagy Henrik, Jocó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!