A Soros-klán igazi EU-tagként viselkedik

2023. szeptember 14. 07:17

Brüsszel, nagyrészt átvéve a Soros György, az agg Uncle George szerepét, számolatlanul önti a hatalmas összegeket az NGO-k részére.

2023. szeptember 14. 07:17
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„A jelek ugyanis egyértelműen arra utalnak, hogy nem Magyarországot, hanem a hazánkban tevékenykedő NGO-kat, civilként felkonferált, külföldről finanszírozott szervezeteket tartják Brüsszelben az Európai Unió tagjainak. Nem lehet másként, hiszen nekik folyósítják, – mit folyósítják, számolatlanul öntik! – egyre kevésbé sutyiban, hanem teljesen nyíltan a valójában nekünk járó eurómilliókat.

Lehetne mondani persze erre, hogy nevezett NGO-k is Magyarországon ténykednek, tehát ha ők kapják, olyan, mintha az országnak adnák. Csak hát ezek a globalista-sorosista, hazánkban állomásoztatott militáris álcivil alakulatok eldugják, elnyelik a nagy summákat, semmi közük a magyar emberek szándékaihoz. 

Így a magyar lakosság ebből egy árva vasat sem lát, legfeljebb a csengését hallja, amint az NGO-k kasszájában landolnak. 

Ennélfogva mégiscsak az derül ki, hogy a feneketlen pénznyelő automataként működő NGO-k tűnnek igazi, hamisítatlan uniós tagoknak, nem pedig mi. 

Ha parányi kétely is felmerül eziránt, meg kell csak nézni a lapunk által publikált tényeket, adatokat, amelyek mind azt bizonyítják, hogy Brüsszel, nagyrészt átvéve a Soros György, az agg Uncle George szerepét, számolatlanul önti a hatalmas összegeket az NGO-k részére, teljesítve az álfilantróp spekuláns milliárdos megbízását.”

Nyitókép: Alexander Soros Facebook-oldala

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. szeptember 14. 10:29
Magyarul mi fizetjük Gyurka csapatait, hogy romlást hozhassanak ránk! A Mélyállam diszkrét bája. Nem tudták visszakapcsolni az országot, mert nem sikerült kormányt buktatni, ezért bevették Brüsszelt és onnan nyúlnak le minket. Ügyesek ezek, mi?! Nem kellene valami kutyaharapást szőrivel - megoldást találnunk erre a helyzetre? Olyan magyarosat, egyszerűt, egy kardvágásosat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!