A nyári szünetben senki sem aggódott az oktatásért?

2023. szeptember 03. 07:32

Kezdődik az iskola, kezdődnek a kormányellenes demonstrációk – pedagógustüntetésbe csomagolva.

2023. szeptember 03. 07:32
PANKOTAI Lili
Nagy Ervin
Nagy Ervin
PestiSrácok.hu

„Van egy hangos kisebbség, akik nagyon nem akarnak tanítani; és van egy másik még kisebb kisebbség, jobbára budai véndiákok, akik meg a tanulást akarják megúszni. Inkább Soros-pénzekből (nem kisládikákba dobált adományokból), politikai aktivistaként csinálják a fesztivált és várják az Orbán-kormány bukását. És persze vannak a tanácstalan baloldali politikusok, akik jobb híján kimennek az utcára, morgolódnak, méltatlankodnak, káromkodnak és lőnek néhány szelfit – mintha lenne valami elképzelésük Magyarország jövőjéről. Politikai pótcselekvés, cinikus magatartás, Orbán Viktor dehumanizálása és a fülünket bántó vulgáris hangnem. Kezdődik!

KAMUTANÁROK, VÉNDIÁKOK, KORMÁNYELLENES SHOW

Szeptember elseje, kezdődik a tanév, s mintha mi sem történt volna a nyáron, ugyanott folytatja a pedagógusok hangos kisebbsége és a kamutanárok egy csoportja, illetve a jól érzékelhetően aktivista kiképzésen részt vett véndiákok kicsiny része, mint ahol tavasszal abbahagyták. Azóta persze a tanárok egy része már nem tanár (sokan előtte sem voltak már azok), a diákok is elballagtak (vagy évet halasztottak), de az oktatásért továbbra is aggódnak. Nem úgy, mint a vakáció alatt, mikor egyébként sem kellett dolgozni, vagy tanulni.

Országos tanévnyitó címmel szervezett demonstrációt péntek délutánra a Kossuth térre az Egységes Diákfront (EDF), amelyhez más civil szervezetek, köztük a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) és a Civil Bázis is csatlakoztak. A szervezők a programot a szeptember 15-i, nagyobbnak szánt, tüntetés előkészítő eseményeként harangozták be. Nos, annyira előkészítőnek sikerült a tüntetés, hogy alig százan jelentek meg. Azután jött a szokásos forgatókönyv: politikai showműsor, zenekarok és performansz – hátha szexi és vonzó lesz a diákoknak. Ránézésre nem kis pénzből, profi színpadtechnikával, Soros-pénzekkel megtámogatva.”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2023. szeptember 03. 13:37
Szegény gyerekeket nem okolhatjuk,jól jón a zsebpénz. Bevallottan 5000 ft-ot kaptak.
llnnhegyi
2023. szeptember 03. 11:43
Pelso j.! Az oktatás magas színvonalon, rendben zajlik. Többen és jobban tanulnak,haladnak mint a fertelmes tébolyult libbcsikommcsik
papalimapapa
2023. szeptember 03. 11:30
Kurva unalmas már ez! Pankotai. A mi totálisan fogalmatlan és tehetségtelen, de annál arrogánsabb liberálfasisztáink mindig kreálnak maguknak ilyesféle agyatlan kis senkiket (lásd még Nagy Blanka), hogy aztán harcosan mögéjük álljanak, majd a szólás- és véleményszabadság szent jogára hivatkozva összefröcsögjenek a ragadós nyálukkal mindent és mindenkit. Ez ugyanaz, mint amikor saját maguk írnak egy gyalázkodó O1G cikket a Washington Post-ba vagy a New York Times-ba és azt lobogtatva üvöltve hivatkoznak rá hetekig, hónapokig. Ez annyira jellemző és annyira szánalmas, mint amennyire ordenáré.
Galerida
2023. szeptember 03. 09:09
Mégsem hülye a kis Soros, ha rájött, hogy Gyurcsánynál, Donáthnál és Jakabnál is okosabb Pankotai Lilire és kategóriájára kell építeni a hódítást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!