A Meseország Mindenkié-ből olvas fel, így protestál Cseh Katalin (VIDEÓ)

2023. szeptember 12. 05:56

A Momentum EP-képviselője Steiner Kristófot és Lakatos Márkot követte a sorban.

2023. szeptember 12. 05:56

Instagram-oldalán szólal fel a megbélyegzés és a kirekesztés ellen Cseh Katalin. A Momentum EP-képviselője meglehetősen érdekes formát választott: a Meseország Mindenkiéből olvasott fel.

Ezt is ajánljuk a témában

Olvassatok fel Ti is egy »veszélyes« könyvből, álljunk ki a kirekesztés, a megbélyegzés ellen. Meseország mindenkié!”

– írja közösségi oldalán Cseh Katalin.

A bejegyzésben Cseh megemlítette az OlvassSzabadon oldalt, ahol az LMBTQ+ emberekért állnak ki – szintén felolvasással. Steiner Kristófról és Lakatos Márkról is került fel videó.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zavulon
2023. szeptember 13. 16:16
Hánytam.
papalimapapa
2023. szeptember 13. 12:58
Mert buzipropaganda aztán nincsen! Ugyebár. LMBTQ. Divattá vált. Elszabadult hivalkodás, tolerálhatatlan ripacskodás, a nácikat és a kommunistákat is megszégyenítő arrogancia, kíméletlen egzisztencális agresszió. És mindezt úgy, hogy nap, mint nap tolják az arcunkba ezt a deviancát érdemnek, kultúrális szabadságnak beállított elmebetegséget. Miközben a népesség pár százaléka "érintett" egyáltalán. De nekünk kellene alkalmazkodnunk! Hát idézzünk ide egy magyar "klasszikust": A lónak a faszát!
B_kanya
2023. szeptember 12. 22:59
"akiaki 2023. szeptember 12. 21:31 csúnyán öregszik" A külső követi a belsőt.
Palmimi85
2023. szeptember 12. 22:15
Én helyeslem, hogy "OlvassSzabadon", csakhogy ez a szexuálisan aberrált bagázs mindenhova odatolja gusztustalan ideáit, így valójában ez az "OlvassSzabadon" felszólítás csak annyit jelent, hogy szabadon, amit mi - mármint az LMBTQ+még a hiányzó betűk az ABC-ből - engedübk. Meghagyom ennek a balfácán társaságnak, ahol valószínűleg a diarét hordják a diadém helyett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!