A Guns N' Roses világhírű gitárosával futott össze Novák Katalin

2023. szeptember 27. 19:19

A reptéren találkozott Slash-sel az államfő.

2023. szeptember 27. 19:19
null

Mint arról hétfőn beszámoltunk: az Egyesült Államokba utazott Novák Katalin köztársasági elnök, aki találkozott Elon Musk Tesla-vezérrel is. Később kiderült: az államfő a világ leggazdagabb emberével gyermekvállalási kérdésekről és az ukrajnai háborúról beszélgetett.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Novák most Musk után a Guns N' Roses világhírű gitárosával, Slash-sel is összefutott – méghozzá a repülőtéren.

„Többek között olyan felejthetetlen gitár riffeket köszönhetünk neki, mint a Guns 'n Roses »Sweet Child o Mine« vagy a »Welcome To The Jungle« slágereinek akkordjai” – írta a közös kép mellé az államfő.

A Guns N' Roses egyébként pont két hónapja járt Budapesten, akkor ukrán zászlóval a háttérben zenéltek a Puskás Arénában.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Novák Katalin, Instagram

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 01. 11:10
Hatalmas boldogság…:(
Mich99
2023. szeptember 29. 20:21
Novák Katalin sztár szeretne lenni...
goldie-2
2023. szeptember 28. 12:31
Lajcsi mikor lesz meg?
billysparks
2023. szeptember 28. 11:03
Úgy látom, a liburgyákok nehezen dolgozzák fel ezt a Slash-t. Mintha győzött volna a válogatott a térdeplő angolok ellen. ott is volt pár nap, amíg feldolgozták a gyászt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!