A Férfiú és a Némber

2023. szeptember 24. 13:41

Őrület, hogy rosszindulatú nők mire nem képesek!

2023. szeptember 24. 13:41
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Népszava

„Őrület, hogy rosszindulatú nők mire nem képesek! Gondoljunk csak A három testőr Miladyjére vagy Lady Macbethre. Sámson Deliláját avagy Putifárnét már nem is említem, nem állok elő mindenféle zsidó sztorival, amikor a házelnök megmondta, hogy »Jézus gyilkosai« milyen veszélyesek. Főleg, ha liberálisok, bár ezt Putifárnéról vagy Deliláról nem merném teljes bizonyossággal állítani.

De itt van ez a kétfarkús nő, aki nem átallott csapdát állítani a jámbor fideszes politikusnak. Ideje a szereplőket helyes megvilágításba tennünk. Kocsis Máté frakcióvezető ennek érdekében leszögezte volt párttársáról: »A hiba ellenére ez egy becsületes és férfias viselkedés volt«.

A férfiúi becsület eme élő szobrát próbálta talapzatáról kibillenteni a kígyótermészetű nőszemély. Hát nincs semmi női szemérem az ilyenben?

Szerencsére a híveket nem téveszthette meg. Egyikük Lévai István Zoltán (nevezzük a továbbiakban Becsületes Férfiúnak) FB-oldalán csak a naivitásáért feddte meg a tőrbe csalt áldozatot: »Meglep, hogy egy ilyen rosszarcú némberrel szóba állt, már Önnek is elromlott a belső radarja.«”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik