A Férfiú és a Némber

2023. szeptember 24. 13:41

Őrület, hogy rosszindulatú nők mire nem képesek!

2023. szeptember 24. 13:41
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Népszava

„Őrület, hogy rosszindulatú nők mire nem képesek! Gondoljunk csak A három testőr Miladyjére vagy Lady Macbethre. Sámson Deliláját avagy Putifárnét már nem is említem, nem állok elő mindenféle zsidó sztorival, amikor a házelnök megmondta, hogy »Jézus gyilkosai« milyen veszélyesek. Főleg, ha liberálisok, bár ezt Putifárnéról vagy Deliláról nem merném teljes bizonyossággal állítani.

De itt van ez a kétfarkús nő, aki nem átallott csapdát állítani a jámbor fideszes politikusnak. Ideje a szereplőket helyes megvilágításba tennünk. Kocsis Máté frakcióvezető ennek érdekében leszögezte volt párttársáról: »A hiba ellenére ez egy becsületes és férfias viselkedés volt«.

A férfiúi becsület eme élő szobrát próbálta talapzatáról kibillenteni a kígyótermészetű nőszemély. Hát nincs semmi női szemérem az ilyenben?

Szerencsére a híveket nem téveszthette meg. Egyikük Lévai István Zoltán (nevezzük a továbbiakban Becsületes Férfiúnak) FB-oldalán csak a naivitásáért feddte meg a tőrbe csalt áldozatot: »Meglep, hogy egy ilyen rosszarcú némberrel szóba állt, már Önnek is elromlott a belső radarja.«”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. szeptember 25. 17:41
Te is nagyon aljas vagy, de Klárával soha nem érsz el egy szintre!
voltospultos-2
2023. szeptember 25. 10:53
Érdekes, hogy pont a magyar Ilse Koch ír erről.
Korn
2023. szeptember 25. 09:35
Őrület, hogy rosszindulatú nők mire nem képesek! Tükörbe néztél te szardarab?
freely
2023. szeptember 24. 20:56
Mandiner! Itt lenne az ideje beszerezni egy szűrőprogramot! A Médiatanács milliókra bünteti azokat a TV-ket, akik elfelejtenek kitenni egy 18-as karikát, A Mandiner meg bármit megtehet. Most már lépni kellene, vagy tegyem meg én?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!