Wintermantel: Karácsony mindent elkövet, hogy belerúgjon a nemzet ünnepébe

2023. augusztus 14. 12:55

A Fidesz frakcióvezetője szerint a főpogármester „kicsinyes posztokkal próbálkozik”.

2023. augusztus 14. 12:55

„Karácsony Gergely mindent elkövet, hogy belerúgjon valahogy a magyar nemzet ünnepébe” – így reagált Wintermantel Zsolt arra, hogy a főpolgármester most a kormányra mutogat a rakpart lezárása miatt. Budapest első embere azt mondta: 

ugyan visszaadja az autósoknak az útszakaszt, de nem használhatják az ünnepi előkészületek miatt

– idézte a Hír TV.

Az összeállításban azt is felelevenítették, hogy miként jelentette be Karácsony, hogy kitiltja az autósokat a pesti alsó rakpartról: 

„A szakmai szervezetek támogatják a rakpart gyalogossá tételét, hiszen az összes zöld, civil és más szervezet az egész rakpart lezárását szeretné, szerintem ez egy jó kompromisszum” – hangzott el korábban. Budapest első embere később azt is bizonygatta, hogy az intézkedés népszerű.

A csatorna stábja annak is utánajárt, hogy egy hónap után milyen népszerűségnek örvend az autómentesített rakpart. Munkatársuk azt tapasztalta, hogy 

vasárnap délelőtt gyakorlatilag senki nem használja az autósok elől elzárt pesti alsó rakpartot.

Egy-két biciklist és egy-két futót kivéve.

A Hír TV vonatkozó összeállítását alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. augusztus 15. 08:35
Nem lehet, hogy azért csinálja a sok bakikat, szívatásokat, hogy elveszítse a választásokat és így menekülne a marionett szerepétől, alkesz-fletótól?
KBA98
2023. augusztus 14. 17:58
Ha egy csöpp esze lenne ennek a legalja főpolgármesternek nevezett szégyentelen senkinek, akkor eltakarodna minél előbb, mert szörnyű lesz a vég, és nem csak neki! Az ominózus villamos lehet, hogy mindenkit el fog ütni!
redford-2
2023. augusztus 14. 15:51
A jobboldali választók támogatják Karácsony Gergely bezárását, hiszen az összes jobboldali párt szimpatizánsa ellene szavazott. Szerintem ez egy jó kompromisszum.
coyote-0
2023. augusztus 14. 14:39
A Prájd az igazi ünnep GeLgőnek. Oda menekül a banyája mellől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!