Visszavonul a botrányairól híres gyömrői polgármester

2023. augusztus 31. 15:10

A Magyar Nemzet szerint nem véletlenül hozta meg ezt a döntést Gyenes Levente.

2023. augusztus 31. 15:10

„Különleges lesz a következő év – 2024! Számomra is, hiszen 20 év polgármesteri munka után jövőre adom át városunk vezetését és körzetem képviseletét megválasztott utódomnak” – írta a Facebook-oldalán Gyenes Levente.

Gyömrő polgármestere nem konkretizálta a visszavonulás okát. Az ugyanakkor tény, hogy a gyömrői polgármestert súlyos bűncselekménnyel gyanúsítják.

A Magyar Nemzet azonban sejti, hogy mi állhat Gyenes Levente döntésének hátterében.

A lap arról számolt be, hogy a polgármester és több társa ügyében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt nyomoz, az eljárásnak pedig jelenleg huszonhárom gyanúsítottja van (köztük több stróman).

A polgármester „ügyei”

A lap tájékoztatott róla, hogy az ellenzéki polgármestert még tavaly szeptemberben vették őrizetbe,

ezt követően öt társával együtt le is tartóztatta a bíróság.

A NAV az elfogásokkor több helyszínre is kiszállt, a gyanúsítottaknál pedig nagy mennyiségű készpénzt, értékes karórákat és aranytömböket is lefoglaltak.

A Magyar Nemzet úgy fogalmazott, hogy a politikust fél éve kiengedték a letartóztatásból, azóta pedig újra magához ragadta az irányítást, volt, hogy nyomkövetővel a lábán jelent meg a gyömrői városházán.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej-2
2023. augusztus 31. 15:21
A szociopata definíció tökéletesen illik rá, amit ez a fotó is megerősít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!