Tűz ütött ki Szolnoknál

2023. augusztus 26. 16:45

Az utómunkálatok még mindig folyamatban vannak a kigyulladt üzemnél.

2023. augusztus 26. 16:45

Tűz ütött ki egy Szolnok közelében lévő üzem területén szombaton, a tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. Az üzemben napraforgóolaj finomításának –mintegy kétszáz köbméternyi – mellékterméke gyulladt meg. A szolnoki és a ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Az utómunkálatok folyamatban vannak.

(MTI)

***

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Facebook

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2023. augusztus 26. 18:30
"a tűzoltók két vízsugárral eloltották " Na, végre el is oltottak valamit, mert amúgy jobbára csak arra futja a lendületből, hogy a tűz terjedését megakadályozzák és a kigyulladt házban azt is tönkrevágják a vízsugarakkal, amit a tűz esetleg megkímélt volna.. Két vízsugár.. hát nem Zsanán volt tűz, az már tuti. A minap a 62-esen kigyulladt tartálykocsihoz negyvene vonultak..és három óra alatt (amikor már minden éghető füstté vált) akkor "fékezték" meg a tüzet.
nyúlgerinc
2023. augusztus 26. 17:19
Biztosítása volt a cégnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!