Több hónappal meghosszabbították az Árpád hídi gázoló letartóztatását

2023. augusztus 09. 18:54

A végzés azonban nem végleges.

2023. augusztus 09. 18:54
Árpád hídi gázolás.

A fél országot megdöbbentette az Árpád hídon történt tragikus baleset, mikor két BMW és egy Mercedes gyorsult egyet a Buda felé vezető oldalon. Később a baleset okozója beismerte a bűnösségét, azt viszont továbbra is tagadja, hogy versenyzés történt volna.

A férfi saját bevallása szerint csak azért hajtott gyorsan, mert túl közel és gyorsan jöttek utána.

Az üggyel kapcsolatban nemrég új hír volt, hogy novemberig letartóztatásban maradhat az Árpád hídi gázoló, mivel az ügyészség indítványozta a letartóztatás meghosszabbítását.

Ezt is ajánljuk a témában

Mára azonban bizonyossá vált, hogy továbbra is rács mögött marad a 33 éves férfi, aki egy

26 éves biciklis halálát okozta július 1-jén éjszaka az Árpád hídon

– tájékoztatott a 24.hu.

A lap közölte, hogy Szabó József, a Fővárosi Törvényszék szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésükre azt mondta, hogy

a bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően három hónappal hosszabbítja meg a gyanúsított letartóztatását.

A végzés nem végleges.

***

Nyitókép: MTI/Mihadák Zoltán

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irondome
2023. október 24. 17:13
Hajmeresztő! A végén esetleg még majd ő kap kártérítést, mert összetört a kocsija, mivel az ámokfutó "versenytársa" túl közel ment hozzá és belehajszolta a halálos áldozattal járó gázolásba! Az a minimum, hogy az ilyen taplókat az egész eljárás alatt. letartóztatásban kellene tartani, nem is szólva utána az elrettentő erejű büntetésről!
Same
2023. augusztus 09. 21:35
Ha nem kapcsolja ki a kipörgésgátlót nem lett volna tragédia. 1 gombnyomás, 1 élet A biciklisnek így volt megírva a sorsa. Pont akkor, pont ott. 1 másodperccel hamarabb ér oda, vagy késik és nem hal meg. Fura az élet. Min múlik hogy valaki 40 évesen meghal rákban. Bezzeg a geci soros, 92 éves az az ördögnek sem kell
Majdmegmondom
2023. augusztus 09. 20:04
Én kiengedném, minek fizessül még ezt a herét is? Cserében neki kellene felgyújtania a saját kocsiját és végig nézni, ahogy elég. Utána kivágnám a nyelvét, kivel még mindig nem kért bocsánatot, viszont folyamatosan hazudik... Aztán mehet, amerre akar. A következőnél a két keze bánná...
Phm045
2023. augusztus 09. 19:56
Nagyon helyes. Ezentúl cigányfaszt vezessen a segglyukaba.....naponta egyszer, de lehet többször is.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!