Rendőrök megöléséről daloló szélsőbaloldali zenekar frontemberével lépett fel a Carson Coma

2023. augusztus 19. 13:51

Riger János a Carson Coma egyik videóklipjében is szerepel.

2023. augusztus 19. 13:51
Carson Coma

A Carson Coma zenekar (két szivárványpadozás közt) a Böiler nevű antifa együttes frontemberével, Riger Jánossal közösen lépett fel a Budapest Parkban, még június 15-én – erről írt a Magyar Jelen.

Riger a Carson Coma „Feldobom a követ” című dalának a videóklipjében is szerepel (amelyben amúgy a Mandinert is megemlítik, miután Fekete Giorgio azt hitte, hogy komolyan vettük).

Riger János a Feldobom a követ című szám videoklipjében
Forrás: YouTube-képernyőkép

Riger János a Böiler „Rendőrökön bosszút állni” című dalában így énekel: „Jó volna egyszer bosszút állni, / Rendőrökbe kést szurkálni. / Gyűrűs kézzel pofán baszni, / Dögöljön meg mind! / Eltelik majd sok-sok év / 

És jön egy újabb nemzedék / Rendőrgyilkos lesz a fiam / Jól dolgozik és pontosan / Disznóvágás lesz jövőre / Készül a srác: Ne féljetek”

A Carson Coma egyik embere, Kun Bálint tagja a Csaknekedkislány nevű együttesnek is, amely a hírhedt budapesti antifa kocsmában, a Gólyában forgatott videóklipet, s fellépett volna a Szikra Mozgalom bodajki táborában.

Nyitókép: Fekete Giorgio a Szigeten. Forrás: Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ez D-dúr és e-moll
2023. augusztus 20. 06:56
Nem érdekel sem a Carson Coma, sem a Böiler, sem a Riger János, sem a Fekete Giorgio, sem a Kun Bálint, sem a Csaknekedkislány, sem külön-külön, sem együtt. Azt sem tudtam, hogy léteznek, amíg a Mandiner az orrom alá nem tolta őket. És nagyon jól meglettem volna az ismeretük nélkül. Ami viszont érdekelne, ami közvetlenül érinti az életemet és a hozzátartozóim életet, arról látványosan hallgat a Mandiner és a komplett kormánypárti sajtó. Ugye, tudjátok, hogy nem lesz ez így jó?!
Martell 2
2023. augusztus 19. 23:31
Na igen, buzik és a komcsik kézenfogva járnak.
akkor ki
2023. augusztus 19. 20:54
Szét kell nézni a törvények soraiban. Rendőrt mészárolni fejezet alatt biztos találnak. Na ha meg van, Komát és Komasszonyt lehet bezárni. De ha nincs erre vonatkozó büntetés, a nép találni fog! Aztán nem kell hágába szaladgálni picsogva!
zavulon
2023. augusztus 19. 18:22
Abban vajon mi a ráció, hogy egy zenekar tagjai rendre értelmi fogyatékosnak maszkírozzák magukat? A "bundesliga" frizurát hiányolom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!