Riadó Kijevben: Novák Katalint óvóhelyre kellett vinni

2023. augusztus 23. 17:51

Légiriadóval indult a köztársasági elnök kijevi látogatása.

2023. augusztus 23. 17:51

Novák Katalint Kijevbe érkezése után azonnal óvóhelyre szállították egy légiriadó miatt. Erről saját Instagram-oldalán osztott meg egy képet.

Ezt is ajánljuk a témában

A köztársasági elnök mellett látható Schanda Tamás, Novák Katalin kabinetfőnöke is. Védelmükről TEK-es kommandósok is gondoskodtak.

 

Nyitókép: Instagram/Novák Katalin

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2023. augusztus 24. 15:38
"Egyértelműen ki kell állnunk Ukrajna mellett, és el kell ítélnünk Oroszország jogtalan agresszióját" /aki nem hagyja magát, hanem visszaüt./ A saját gyilkosaink, ellenségeink mellett, akik naponta terrorizálják a kárpátaljai magyar kisebbséget, akik elvágják az olajvezetékeinket, akik habzó szájjal fenyegetnek.
cinkegolyó
2023. augusztus 24. 15:38
Ukrán sajtóhírek szerint szerda délután kb 16 óra körül Kijevben is légiriadót adtak ki, 17 óra körül már visszavonták a figyelmeztetést. Lehet, hogy Novák Katalin tiszteletére riadóztattak. Utána ezeket mondta: Egész pontosan úgy fogalmazott: Egyértelműen ki kell állnunk Ukrajna mellett, és el kell ítélnünk Oroszország jogtalan agresszióját. /Megjegyzés: aki nem hagyja magát, hanem visszaüt./ Ukrajna szuverenitása és területi integritása megkérdőjelezhetetlen. Ukrajnának joga van azt mondani: a háborúnak ott kell véget érnie, ahol elkezdődött, vagyis a Krím félszigeten, a Krím felszabadításával. Megjegyezte azt is, hogy Ukrajna „Magyarország támogatását és teljes szolidaritását” is magáénak tudhatja a háborúban. Khm... Hát igen, szorult helyzetben volt.
kulszek
2023. augusztus 24. 12:57
Ezt minden hírességgel eljátsszák. Talán egyedül Bidennel nem merték megtenni. Mondván hogy ha nekik ez a sorsuk, másoknak se legyen jobb, Érezze mindenki a saját bőrén a háború nyomását. Hitványok. De nagyon.
JohnnyBeGood
2023. augusztus 24. 10:34
https://www.youtube.com/watch?v=hssSzMm7QEo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!