Orbán-fóbia

2023. augusztus 25. 09:42

Timmermans 2019-ben rúgta össze a port Orbán Viktorral, amikor a miniszterelnök Soros emberének nevezte.

2023. augusztus 25. 09:42
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Frans Timmermans távozása nemhogy jó, inkább rossz hír lehet Orbánnak – nyilatkozta a Hírklikknek Inotai András közgazdász. Ismeretes, a holland szocdem politikus visszatér hazájába, jelölteti magát a novemberi választásokon. Timmermans 2019-ben rúgta össze a port Orbán Viktorral, amikor a miniszterelnök Soros emberének nevezte, aki néhány euró­pai vezetővel elhatározta, hogy az Európai Bizottságot olyan embernek kell vezetnie, aki a Soros-hálózat és a liberális demokrácia megingathatatlan képviselője.

»Orbán szerint ha ez a csoport el tudja foglalni az EB elnöki székét, akkor hosszú éveken keresztül a Soros-féle NGO-kat onnan fogják finanszírozni, és megpróbálják átalakítani a közép-európai társadalmakat is, különösen a migráció kérdésében« – mondja most Inotai.

Talán nem így történt, Inotai szaktárs?

Megjegyzem, a zöldátállásért felelős Frans Timmermans volt az az épületes újító, aki azt javasolta az unió lakóinak, mosás helyett szellőztessék ki inkább a ruhákat. (Több hozzászóló szerint inkább Mr. Timmermans fejét kellene alaposan kiszellőztetni.) Én már akkor problémásnak láttam a szőrös hollandust, amikor pár éve egy MSZP-eseményen szenvedélyesen ölelgette a hungaricumként felkonferált Nagy (Trágár) Blankát.

»Reménykedem abban, hogy az európai társadalom sokkal jobban megérett a jövőre, mint a magyar, pedig a magyar harminc éve ugyanilyen érett volt rá, de sajnos az elmúlt 13 évben teljesen tönkretették az agyát. Ez az igazi szennyezés, a mentális szennyezés« – teszi hozzá Inotai szakértő, aki arról is ismert, hogy amikor lapunk publicistáját, Ba­yer Zsoltot lovagkereszttel tüntették ki, a sajátját visszaadta.”

Nyitókép: Pedro Pardo / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komor
2023. október 06. 13:44
Az Inotai a lovagrendjét vajon miért kapta? Gondolom a ballib oldal adta neki. Ezek szerint ő is a Gyurcsány öszödi beszédjében élesen kritizált liberálbolsevik közgazdászok közé tartozik, akik miatt 2008-ra összeomlott az ország. Ezeknek egyetlen életrevaló gondolatmenete nem volt az ország megmentésére. Hiába könyörgött a Gyurcsány valamiféle életrevaló ötletért. Erről szól a Gyurcsány beszéd, hogy semmi, de semmi segítséget nem kapott ezektől a széllelbélelt alakoktól, csak a hazudozás maradt. Most meg, amikor csak tehetik telepofával nyomják a süket dumát, 2010 óta minden hónapban kinyilvánítják, hogy milyen sz*r minden, és jövőre összeomlik a gazdaság, mert nem azt csinálja az Orbán, amit szerintük tennie kellene. Szarrágó, senki és semmi banda....
Palatin
2023. szeptember 16. 20:57
A Nyugat hamarosan rá fog döbbenni, hogy a hamis süldöt hizlalták. De nem baj, úgy kell nekik. Ukrajna, és a Nyugat-Balkán felvétele Orbánt fogja erösiteni. Az albán fönök 26 impotens tagállamról beszélt, ugyanazokról, akikre mi magyarok is gondolunk. Timmersmann és a hasonszörüek, "a holland fickó" stb.. bruhahahaa.... Az albán vezetövel fel kellene venni a közelebbi kapcsolatot, egy jó potenciális partner lehetne a képmutató, álnok Brüsszellel szemben. Nekünk magyaroknak kitünö fejlemény a Balkán, söt Ukrajna (valamikori) felvétele is. Azért, mert az unió öket is ugyanúgy potenciális gyarmatnak tekinti öket, mint minket. Tehát velük is ugyanazok aez ellentétek fognak kialakulni. Ezért ezek az országok óhatatlanul Orbán körül fognak csoportosulni, szervezödni fognak, egy erös ellensúlyt fognak képezni a brüsszelitákkal szemben. Így a pár év alatt várhatóan V10-re erösödött ex-V4 aztán egyszer csak sokkal erösebbek lesznek, mint a brüsszeli gyarmati adminisztráció.
Palatin
2023. szeptember 16. 20:55
Ha Marine Le Pen-t pl. Timmermans-sal összehasonlítom, az olyan, mint Jeanne d'Arc Raszputyin mellett.
darling
2023. szeptember 01. 21:04
Na, Inotai elvtárs is feltámadt és bőkezűen osztja magvas gondolatait! Már csak a "pulóveres" Lengyel hiányzik a "régi játszótársak közül", a Kopint-ból! A kommunista közgazd. "bölcsei", mert hogy mindegyik az volt, nem is lehet vitás...A baj csak az, h ők kérdéseket sose tesznek fel, legkevésbé maguknak - ők ma (is) mindent tudnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!