Orbán az utolsó Soros-katona, aki elhagyja az országot

2023. augusztus 15. 06:20

Orbán már nem veszélyes Európára, ha a Soros-alapítványok távoznak Európából.

2023. augusztus 15. 06:20
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Nem folytatjuk ennek a csodálatos megvilágosodásnak és pályafutásnak az egyes állomásait, mindenki ismeri, aki pedig nem, az megismerheti hamarosan az új magyar történelemkönyvekből, amelyek Orbán Viktor dicső cselekedeteiről és annak előzményeiről szólnak a Magyarságkutató Intézet gondozásában. Orbán Viktor 2010-ben megszállta és elfoglalta Magyarországot, visszavette az idegenlelkű Soros-katonáktól, akik közül ő volt az első. Soros Györgyöt kiüldözte Magyarországról a szellemével, a szabadsággal és a demokráciával együtt. A világosságot felváltotta a sötétség.

Orbán Balázs politikai igazgató kissé összezavarodott, amikor azzal kommentálta a Soros Alapítványok távozását az Európai Unióból, hogy »akkor hisszük el, hogy a megszálló csapatok valóban távoznak a kontinensről, ha az utolsó Soros-katona is elhagyja Európát és Magyarországot«. Akiről beszél, az Orbán Viktor. Ő az első és egyetlen volt Soros-katona, aki megszállta az országot. Igaz, ez nem Soros György utasítására, hanem Soros György és az általa képviselt humanista, szabad és demokratikus eszmék, a szabadság ellenében történt.

Ezt is ajánljuk a témában

A politikai igazgató azt sem vette észre, hogy ha a Soros Györgyhöz tartozó Nyitott Társadalom Alapítványok elhagyják az Európai Uniót, akkor az azt jelenti, hogy olyan erős a liberális demokrácia, hogy nincs szükség rájuk. Ez viszont azt is jelenti, hogy Soros György megítélése szerint Orbán nem elég erős, hogy veszélyt jelentsen Európára, s az általa létrehozott illiberális fasiszta modellnek a legkiseb esélye sincs, hogy meghódítsa Európát.

Soros György abból gazdagodott meg, hogy ránézésre képes volt megítélni a világ és egyes országok gazdasági helyzetét és kilátásait. Ha Soros György úgy ítéli meg, hogy az Orbán-rendszertől nem kell félni, emiatt nem kell az Európai Unióban maradni, az arra utaló jel, hogy a tőzsdeguru szerint Magyarország csődje belátható időn belül bekövetkezik. Nem lennénk nyugodtak Orbán Balázs helyében, és nem tennénk fel minden lapot a diktátor szolgálatára.

Mert Orbán Balázs közel állhat ahhoz, hogy tudtán és akaratán kívül próféta legyen, aki megjövendölte, hogy az utolsó Soros-katonaként Orbán Viktor elhagyja Európát és Magyarországot. Legyen igaza, minél előbb.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
acivcat
2023. augusztus 15. 22:50
Micsoda logika… És ő ezt el is hiszi???!!!
KBA98
2023. augusztus 15. 17:00
Remélem téged is elüt az a bizonyos villamos!
alice
2023. augusztus 15. 15:24
Változatlanul idióta a szerző úr.
bagyadtsolomon
2023. augusztus 15. 14:51
Bartus! Te anyádra vagy veszélyes, mert meg akarod hágni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!