Elkapták a rendőrök a „sárga szatyros” pécsi házaspárt

2023. augusztus 27. 20:01

A gyanú szerint nem akármivel kereskedtek.

2023. augusztus 27. 20:01

„A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével augusztus 22-én délután Pécsett ütöttek rajta egy házaspáron, a gyanú szerint droggal kereskedtek” – adta hírül vasárnapi cikkében a Bors.

A Police.hu oldalán is olvasható információk szerint a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével 2023. augusztus 22-én délután Pécsett ütöttek rajta egy házaspáron, a gyanú szerint droggal kereskedtek.

„A nyomozók azzal gyanúsítják a férfit és a 29 éves feleségét, hogy idén lakócsai családi házukban, valamint két pécsi lakásban is drogot tartottak. Vevőiket a pécsi ingatlanokban, valamint gépkocsival közlekedve a város különböző pontjain szolgálták ki rendszeresen anyagi haszonszerzés céljából.

A rendőrök a kutatások alkalmával kábítószergyanús anyagokat találtak és foglaltak le: bruttó 31 gramm fehér pasztát, bruttó 13 gramm zöld növényi származékot, valamint 162 gramm kristályos anyagot” – olvasható a rendőrség oldalán.

Mint írják: „a házaspárt előállították a főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók. Ellenük – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntette miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték letartóztatásukat.”

 

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. augusztus 28. 11:03
>>> birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag 2023. augusztus 28. 02:05 Azt hittem, illegális csirkefarhát árspekulánsok, és az van a szatyorban!<<< “Mindenki magából indul ki.”
Krupp Skya
2023. augusztus 28. 05:09
Elkapták a rendőrök. Azt hittem a Covid 19-et
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 28. 02:05
Azt hittem, illegális csirkefarhát árspekulánsok, és az van a szatyorban! 😱😱😱
Ugandai Bubu
2023. augusztus 27. 23:00
Lúzerek, főztek volna pálinkát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!