Laposak, kínosak, szemlesütő érzést kiváltóan próbálnak vagányak lenni

2023. augusztus 14. 07:32

Az továbbra is rejtély előttem, hogy miért volt ilyenek előtt leborulva számos kvázi jobbos is annak idején.

2023. augusztus 14. 07:32
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Ne kérdezzétek, miért és hogyan teszem ezt 2023-ban, de ha az ember elkezdi olvasni a Magyar Narancs ‘90-es évekbeli film- és zenekritikáit, akkor egyszerűen nem érti, hogy ezek hogyan képezhettek mércét bárkinek is.

Laposak, kínosak, szemlesütő érzést kiváltóan próbálnak vagányak lenni, miközben már akkor is bácsik írták azokat, mindenki népszabadságos Uj Péter akart lenni, mint random alternatív zenekar 35 éve – és azóta is, Baranyi Krisztina kedvenceivel bezárólag -, amelyik pszeudo-Kispált játszik, csak rosszul, de elhiszik, mert dalszövegenként legalább 4 enjambementet bedobnak.

És ebből kifolyólag persze értem, hogy miért sz*r a 444-től Telexig mindenki, hiszen ugyanazt a Matulát nyomatják alles zusammen, de az továbbra is rejtély előttem, hogy miért volt ilyenek előtt leborulva számos kvázi jobbos is annak idején.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wombatmenhely
2023. augusztus 14. 10:04
A Narancs cikkein '90 táján visítottam a röhögéstől, mert éles ellentétben állt az Antall-kormány avítt stílusával, továbbá olyan dolgokról írt a politika területén, amelyekről máshonnan akkor nem lehetett értesülni. A konkrétumokra 30+ év távlatából már nem emlékszem. Akkor hagytam abba az olvasását, amikor kb. '95 év után konkrét adagolási tanácsadást nyújtott a drogosoknak.
Héja
2023. augusztus 14. 08:29
Én a felsoroltakat akkor is rühelltem, Csáky Juditostul-mindenestül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!