Kínos: Korányi Dávidék durván összekeverték a logókat

2023. augusztus 30. 14:51

Magyar György projektje helyett a CÖF emblémája került az Action for Democracy sajtóanyagába.

2023. augusztus 30. 14:51
null

„Ahol a szükség, ott a segítség!” – kezdte Hont András az új posztját Facebookon, amiben fényt derített arra, hogy Korányi Dávidék durván összekeverték a szezont a fazonnal, s – a publicista szavaival élve – „Magyar György sokadik nemzetmentő projektje helyett” a Civil Összefogás Fórum emblémáját sikerült feltüntetni az Action for Democracy sajtóanyagában.

A Magyar György féle Magyar Civil Összefogás kuratóriumában olyan személyek foglalnak helyet, mint Szalai Krisztina színművész, Janza György vállalkozó, Bíró László közgazdász, Pákozdi Éva mérnök, valamint Magyar György maga.

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natila
2023. augusztus 30. 20:35
Szerintem rágogléztak a "Magyar Civil Összefogás" -ra a külföldiek és az ki is dobta az igazi civil összefogás logóját, ezek a pancserok!
zrx8
2023. augusztus 30. 16:48
Kohnpetens
Perczel Éva
2023. augusztus 30. 16:13
Ez a Korányi volt a Lánchíd gyilkos fővárosi fővezír kiemelt várospolitikai tanácsadója, aki New Yorkból szakértett.? Ja! Így már minden érthető.
Korn
2023. augusztus 30. 15:51
Jól megél a származásából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!