Csak az a kérésem, ne Korányi Dávid vezesse a felmentő sereget!

2023. augusztus 30. 14:47

Magyar György sokadik nemzetmentő projektje helyett a CÖF emblémáját sikerült föltűntetni az erről beszámoló sajtóanyagban.

2023. augusztus 30. 14:47
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Ahol a szükség, ott a segítség! Demokráciaexportra és guruló dollárokra szakosodott Korányi Dávid, noha az elkövetkezendő időszakban figyelmét Lengyelországra és Szlovákiára kívánja fordítani (nagy megkönnyebbülés ez Jarosław Kaczyńskinak és Robert Ficonak), azért nem felejtkezett meg korábbi állomáshelyéről sem. A kormánybarát szervezetek által ostromlott civilszféra és független média megmentése érdekében újabb kezdeményezések támogatását jelentette be. Csakhogy Magyar György sokadik nemzetmentő projektje helyett a CÖF emblémáját sikerült föltűntetni az erről beszámoló sajtóanyagban. Gondolom, az utaláskor is hasonló körültekintéssel fognak eljárni. Csak az a kérésem, hogyha egyszer elsöprő túlerővel szemben küzdenék a csatatéren, ne Korányi Dávid vezesse a felmentő sereget.”

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2023. augusztus 30. 21:17
Sírok a röhögéstől! Micsoda rühes balfaszok ezek mind!!! :-D
google-2
2023. augusztus 30. 20:46
Vajon a szegény lengyelek és szlovákok tudják, hogy Korányiék szerint ők csatatér államokban élnek? Elmész Amerikába és már azt hiszed, hogy te irányítod a világot? Micsoda egy beképzelt ürge ez az egész szervezetével együtt. Van az a lakás, ahova a hatalmas egója befér?
FreeEurope
2023. augusztus 30. 20:42
És még az is komolyan volt gondolva, hogy Márky-Zay Péter lesz Magyarosszág miniszterelnöke, Épp, mint Joe Biden az USA elnöke.
FreeEurope
2023. augusztus 30. 20:39
De! És Karácsony Gergely, illetve Márki-Zay Péter legyenek a szárnysegédjei. A libasült hadtápot pedig Bajnai Gordon szállítsa. És az ajtót Kunhalmi Ágnes nyissa légyszi'!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!