Kerkez Milos brillírozott a Bournemouth színeiben

2023. augusztus 26. 20:32

A statisztikák szerint ő volt az egyik legjobb a csapatában.

2023. augusztus 26. 20:32
Bournemouth's Hungarian defender #03 Milos Kerkez (L) and Liverpool's Egyptian striker #11 Mohamed Salah chase the ball during the English Premier League football match between Liverpool and Bournemouth.

Magyar szempontból érdekes fejleményt hozott a Premier League harmadik fordulója, Kerkez Milos nyújtotta ugyanis az egyik legjobb teljesítményt a Bournemouth színeiben – emlékeztetett a Magyar Nemzet.

Egy cseppet sem a fiatal magyar válogatott balhátvédjén múlt, hogy az angol klub hazai pályán 2-0-ra kikapott a Tottenham ellen a Premier League harmadik fordulójában. Sőt, Kerkez végig a pályán volt, és a meccs nagy részében

sikeresen hatástalanította a Spurs egyik legnagyobb sztárját, az 50 millió eurót érő svéd Dejan Kulusevskit is.

A statisztikák közlésével foglalkozó WhoScored szakoldal értékelése szerint Kerkez volt a Bournemouth egyik legeredményesebb játékosa a meccsen, hiszen a 6,49-es osztályzatánál csak hárman kaptak jobbat a csapatból.

A 19 éves játékos az öt keresztlabdájával a legtöbbet teljesítette társai közül a meccsen, emellett kétszer szerelt, háromszor tisztázott és egyszer blokkolt, ezekkel mind a legjobbak közé tartozott.

A lap kiemelte, hogy Kerkez becsúszva blokkolta a Tottenham egyik legnagyobb sztárja, svéd válogatott Dejan Kulusevski ígéretes helyzetből leadott lövését.

A felvételt itt tudják megtekinteni. A magyar játékos bravúrja 6:33-tól látható:

Ezt is ajánljuk a témában

 

A nyitókép illusztráció. Fotó: DARREN STAPLES / AFP

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polgári attitűd
2023. augusztus 27. 13:23
"Kerkez volt a Bournemouth egyik legeredményesebb játékosa a meccsen, hiszen a 6,49-es osztályzatánál csak hárman kaptak jobbat a csapatból" Akkor helyesen azt kellett volna írni, hogy Kerkez volt a negyedik legjobb. Eredményesnek nem neveznék senkit abból a csapatból, amelyik az adott meccsen 0-2-re kikap.
Squalline
2023. augusztus 27. 09:05
Nem ment jol nekik. Siman kikaptak, pedig igyekezet az volt. Milos hasznos volt, de nagyot o se alakitott. Mondjuk golt rugni nem is egy balbekknek kell. Annyi meg, hogy folyton a jobboldali jatekot eroltetik, Milos pedig baloldali. Igy tamadasszervezesnel Milos kevesebb szerephez jut. Es meg ha eredmenyesen csinalnak, de neha rossz nezni. Ehhez kepest Milos gyakran ott all uresen elfutasra varva, amig a jobboldalon megy a meddo szerencsetlenkedes. Milos jo, elvegzi a feladatat, golt se rugtak rola. De osszessegeben nincs mire buszkenek lenni. Harom meccs, 1 pont a merleg. Ez a fajta ujsagiras pedig undorito. Brillirozott, ja persze. Ha nem nyer a csapat, nincs olyan hogy "brilirozas". Jobboldali ertek lenne az objektiv higgadt hangvetel. Kar hogy elmegy ebbe az iranyba a Mandiner. Biztos valami fofasz ofelsege mediaszakember erolteti. Kar hogy ennek bedol a garda. Miert nem kepsek elhinni hogy nem ez kell? Pont az lenne a "cool" ha nem ezt tennek, ez vonzana stabil olvasotabort.
florin
2023. augusztus 27. 08:08
Hajrá kölyök!
akkor ki
2023. augusztus 27. 06:34
Hajrá Milos!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!