Karácsony helyettese kiakadt a Lánchíd miatt

2023. augusztus 18. 06:48

Tüttő Katának nem tetszik a Lánchíd ünnepi lezárása.

2023. augusztus 18. 06:48
KARÁCSONY Gergely; TÜTTŐ Kata

A Mandiner is szemlézte a csütörtöki nap folyamán Tüttő Kata Facebook-bejegyzését, amelyben Karácsony Gergely (egyik) helyettese teljesen kiakadt a Lánchíd ünnepi lezáráa miatt. Ezt a posztot később egyébként a főpolgármester is tovább osztotta Facebook-oldalán. 

„A kormány hozott egy olyan döntést, hogy az állam díjmentesen használhatja, többek között, a Lánchidat is állami ünnepek alkalmával. 

Ezért jöttek, és úgy gondolták, hogy jó ötlet a nemrég a gyalogosoknak megnyitott járdákat egész hétre lezárni mindössze egy egyórás fényfestős programért”

Szerinte az sincs rendben, hogy ígérgettek, de „egy vasat nem adnak” a híd felújításához, közben pedig „jönnek, lezárják, és sajátjukként használják” azt.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Tüttő Kata

Facebook

Idézőjel

Olyan nincs, hogy valaki lekever egy hatalmas pofont, majd másnap azt mondja, hogy „ugyan már, nem kell ezt a szívünkre venni”.

Nyitókép: MTI / Mónus Márton

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intar
2023. augusztus 21. 08:02
Lüttyőnek A-Híd a szívügye! Onnan dől a lé!
Palatin
2023. augusztus 20. 14:35
Ez a hétvége egy lelki "világvége" lehet a gyurcsányista hiénafalkának. Képzeld el egy párját ritkító világbajnokság Budapesten. Bármennyire akarta is az infernális Gyurcsány/Karácsony duó, hogy ebböl egy kudarc legyen, nem sikerült nekik. Aztán itt van aug. 20-a, ami megint egységbe kovácsolja a magyarság értelmes, hazaszeretö tömegeit, ami mellett az identitásukat vesztett, hitvány gyurcsányista csürhe egy éhenkórász, acsarkodva csaholó kóborkutya falkának tünik. Gyurcsány már talán le is fizette volna a meteorológusokat, hogy jelentsenek egy tornádót aug. 20-ra. De ott nem az ö csicskásai ülnek, ez az ö pechje. Nem lehet könnyü ezt a hétvégét kibírni a Szemkilövetönek, valószínüleg álmatlanság, migrének, és egyéb rémképek gyötrik szegényt. Már alig várja öbohócsága, hogy az unió megint kimondja, hogy nem kapunk pént. No akkor majd az örömtöl szélesre tárul a fizimiskája ennek a nemzetgyalázó banditának.
fater0921
2023. augusztus 18. 13:55
Katika!!!Tessék inkább azzal foglalkozni, amihez ért: a kurválkodással. Ha nem lesz "szép" ki fogja a puncikáját kezelgetni?????,
Mandolini
2023. augusztus 18. 10:39
Tessék mondani, itt mindenki hülye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!