Itt a polgármester válasza a részegen szónokló exfideszes képviselőnek

2023. augusztus 29. 13:30

„Győr polgármesterének komoly dolgokkal kell foglalkoznia, nem pedig komolytalan emberekkel” – mondta lapunknak Dézsi Csaba András.

2023. augusztus 29. 13:30
Dézsi Csaba András

„Világosan látható, hogy az ellenzéki sajtóban megindult az erkölcsileg megmagyarázhatatlan tettek és ordenáré beszédek bagatelizálása, azoknak az embereknek a mosdatása, akik bár felvállalhatatlanok, de úgy gondolják róluk, hogy a jövőben árthatnak a jelenlegi városvezetésnek” – fogalmazott a Mandiner.hu-nak Dézsi Csaba András, Győr polgármestere. 

A városvezetőt azt követően kerestük meg, hogy az időközben a kormánypártok frakciójából és a Fideszből is távozó Hajtó Péter látványosan összekülönbözött vele; az augusztus 20-i városi rendezvény színpadán pedig részegen ekézte egykori főnökét. 

A Fidesz-KDNP győri frakciója hétfőn lemondásra szólította fel az egyébiránt szexvideós botrányába belebukó Borkai Zsolt mellett is kampányoló Hajtót, aki egy nappal később, kedden már a Telex.hu-nak nyilatkozott a történtekről, a polgármester és közte megnyilvánuló ellentétről. 

Dézsi portálunknak leszögezte, nincs mit mondania az augusztus 20-án történtekről, a videók és a hangfelvételek magukért beszélnek.

Ahogy korábban Győrben az orgia videói, úgy ezek a botrányos felvételek is közfelháborodást keltettek”

– fogalmazott, hangsúlyozva ugyancsak, hogy a város vezetőjének „komoly dolgokkal kell foglalkoznia, nem pedig komolytalan emberekkel”.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2023. augusztus 29. 18:36
Fideszes és részeg egy mondatban. 🤣🤣🤣
luxusbatar
2023. augusztus 29. 18:33
Kicsit pontosítanék: fontosabb dolgokkal KELLENE foglalkozni. Csak a gond az, hogy dézsi csak és kizárólag MAGÁVAL foglalkozik. A fidesznek ez elég nagy dilemma lesz. Ha van eszük szépen csendben a Borkait támogatják. Egyébként az ellenzék megszerzi a várost. Akkor viszont konyec.
galancza-2
2023. augusztus 29. 17:43
Óriási látzni ahogy a balos-ballikos seggfejek hirtelen borkai ranongók lettek. Nrm rég még azon örjöngtek hogy miért nem lépett vissza 2019-ben,most meg rá akarnak szavazni. Meg ugye a Fidesz tratja ellenforradalomnak 56-ot nem a pufajkás gyulát mai napig ikonnak tartó komcsinácik....hát persze.....
balbako_
2023. augusztus 29. 17:28
Kutyaugatás nem hallatszik fel a mennyországba. A Fidesz megszabadult egy kolonctól Pankotai Lili meg számíthat egy konkurensre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!