Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Így örömtáncolt a kenyai világbajnok futónő a budapesti éjszakában (VIDEÓ)

2023. augusztus 28. 08:26

Mary Moraa már a célvonal előtt ünnepelve felugrott a levegőbe, aztán győzelmi tánccal szórakoztatta a Nemzeti Atlétikai Központ közönségét.

2023. augusztus 28. 08:26

Parádés döntőkkel ért véget vasárnap éjjel a budapesti atlétikai világbajnokság, írja a Magyar Nemzet. Felsorolják: férfi 5000 méteren a norvég Jakob Ingebrigtsen, női 800 méteren a kenyai Mary Moraa, a női 4x400 méteres váltók versenyében pedig a holland kvartettből Femke Bol vágott ki aranyérmet érő, elképesztő hajrát. Hozzáteszik: 

Mary Moraa még egy tánccal is szórakoztatta a Nemzeti Atlétikai Központ telt házas, 30 ezres közönségét.

A lap emlékeztet: női 800 méteren az elmúlt két év eredményei alapján az amerikai Athing Mu volt a favorit, aki 21 évesen a szám regnáló olimpiai és világbajnokaként jött Budapestre, igaz, nem a legjobb előjelekkel érkezett meg, a vb előtt nem sokkal még az sem volt biztos, hogy elindul az év csúcseseményén: végül mégiscsak befutott hozzánk. és a fináléban pedig rögtön az élre állt. 

Ám a célegyenesben a eugene-i vb-n bronzérmes kenyai Mary Moraa ellépett mellette, írják, és az Európa-bajnok brit Keely Hodgkinson is megelőzte. A győztes 

Moraa formabontó módon ért célba, 

a célvonal előtt ünnepelve felugrott a levegőbe, rosszul is érkezett vissza a talajra, látványosan megbotlott, írják.

Hangsúlyozzák: pillanatokkal később azonban a 23 éves kenyai világbajnok már győzelmi tánccal szórakoztatta a Nemzeti Atlétikai Központ közönségét.

Itt a hajrá, az ünneplés, minden:

Nyitókép: X


 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner444hu
2023. augusztus 28. 11:39
Négerek fizikailag jobb adottsággal bírnak mint a fehérek. A sportgyőzelem túlnyomórészt övéké. Némi vigasz hogy intelligencia területén ez fordítva van.
masikhozzaszolo
2023. augusztus 28. 11:05
A félmaraton az akkor van, ha van mögötted egy oroszlán, vagy egy rotweiler.
Héja
2023. augusztus 28. 10:01
Csinos, természetes feka csaj.
NoFace
2023. augusztus 28. 09:33
Magyar világbajnokságról készült, magyar újságban leközölt, angol nyelvű idegen felvételt láttunk! Nem az lenne a normális, hogy mindenhol a világban a magyar felvételeket nézik és még fizetnek is azért, hogy lejátszhassák?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!