Így fogta el a tápiószelei testvérgyilkost a TEK (Videó)

2023. augusztus 21. 10:04

A férfi később beismerő vallomást tett.

2023. augusztus 21. 10:04

Augusztus 19-én este érkezett a bejelentés a segélyhívóra, hogy egy férfi többször megszúrta egy konyhakéssel fiatalabb testvérét – számolt be a Police.hu.

Az 58 éves férfi később belehalt sérüléseibe, amelyet 60 éves bátyja, okozott neki. A két férfi, és az áldozat kiskorú gyermeke évek óta éltek közös háztartásban, és gyakorlatilag minden nap összevesztek egymással. 

 

A tragédia napján a két férfi a ház udvarán veszett össze egymással, és a heves szóváltás következtében a 60 éves M. József egy konyhakéssel, több alkalommal megszúrta testvérét.

 

A bejelentés után a rendőrség azonnal a helyszínre érkezett, ám az elkövető bezárkózott a házba, és többször felszólításra sem nyitott ajtót, ezért a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének kellett közbeavatkoznia. 

A férfit elfogták, könnyebb sérülésekkel kórházba szállították, onnan pedig a Nagykátai Rendőrkapitányságra vitték.

A gyanúsított részletes beismerővallomást tett. Azt állította, az öccsével régóta tartó rossz viszonya, a pénztelenség és testvére alkoholista életmódja vezetett a tragédiához.

Nyitókép: Képernyőkép

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!