Hibátlan helyszínválasztás: Orbán Viktor felcsúti utcájában fogtak el egy állatkínzó tolvajt!

2023. augusztus 15. 20:42

Összesen 12 rendbeli bűncselekmény miatt javasolnak vádemelést a bicskei rendőrök.

2023. augusztus 15. 20:42
null

A rendőrség tájékoztatása szerint tavaly június 5-én éjjel érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy férfi Felcsúton, a Rákóczi utcában nehéz zsákot cipel, gyanúsan viselkedik, ezért rendőri segítséget kérnek. Az egyenruhások intézkedtek a férfival szemben, aki arra hivatkozott, hogy egyik ismerősének vitt száraz füvet, azért volt nála a zsák. 

A rendőröknek szemet szúrt a férfi ruházata, melyben észrevehetően rejtegetett valamit. M. Z. átvizsgálása során egy kis őzgida került elő a nadrágjából, aminek szája és orra szigetelőszalaggal volt leragasztva.

Az elkövető elmondta, hogy a közeli nádas mellett találta, ezért haza akarta vinni. Az állat a helyszínen elpusztult. A Bicskei Rendőrkapitányság állatkínzás és orvvadászat bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Ezt követően megállapították, hogy M. Z.-t több vagyon elleni bűncselekmény feltételezett elkövetője, amelyek az elmúlt egy évben történtek a környéken.

Cselekményei között szerepel gépkocsikból táskák és pénztárca, valamint lakóingatlanokból különböző szerszámok és más értéktárgyak eltulajdonítása. Emellett több százezer forintos kár okozása is felróható neki köztéri pad, valamint buszmegálló megrongálása miatt. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban továbbították az ügyészségre.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugovics tibusz
2023. augusztus 16. 00:06
Viktor háza a Fő utca, Puskás Ferenc utca sarkán van, nem?
lájkbajnok
2023. augusztus 15. 23:35
„ A rendőröknek szemet szúrt a férfi ruházata, melyben észrevehetően rejtegetett valamit. M. Z. átvizsgálása során egy kis őzgida került elő a nadrágjából, aminek szája és orra szigetelőszalaggal volt leragasztva.” Felcsúti kultúra.
Autofocus
2023. augusztus 15. 22:59
Próbálok képzeletben egy ózgidát elhelyezni a nadrágomban. Nincs fájdalommentes megoldás elméletben sem! :-)
blackorion93
2023. augusztus 15. 21:41
"Hibátlan helyszínválasztás" nem tudom ki írta ezt a vezér címet, de elég ízléstelen. Erre nincs jó helyszínválasztál , sehol. Csak olyan mint ha Orbán vas keze nyúlt volna a stadion melletti parasztházából és ő maga rendszabályozott volna. Legalább is ezt érzem a cikk attitűdében. Az állat kínzás rossz, legyen bárhol és bárki csinálja. Nem emberhez méltó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!