Hiába hergelte a tanárokat, megint pofára esett a dollármédia

2023. augusztus 31. 22:13

A sok ezer helyett 315.

2023. augusztus 31. 22:13
tüntetés, parlament
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Hiába izzadt vért-verejtéket a magyarországi ágensbaloldal, s hiába hergelt órabérben a teljes dollársajtó, hogy minél több tanár mondjon föl – pofára estek. Nem kicsit.

Júliusban, néhány nappal a tanárok státusztörvényének elfogadása előtt Soros blogja, a 444 gyújtó hangú cikket közölt. Abban Ács Dániel lelkendezve adta hírül: már »sok ezer« pedagógus jelezte, hogy ha a »bosszútörvény« hatályba lép, beadja a felmondását. Ács cikk-kisiparos irománya alá internetes gyűjtőívet illesztett: ide várta a távozó tanárok nevét (iskoláját, tanított tárgyait). A cikkből szinte sütött a káröröm, hogy hehe, nem lesz elég tanár, összeomlik az oktatás, Orbán bukik.

Azóta eltelt két hónap, s a 444 gyűjtőívére mindösszesen 315 tanár neve került föl. Mellesleg úgy, hogy arra bárki – ellenőrzés nélkül – ráírhatta például, hogy »Viki néni egy budapesti általános iskolából«. A sok ezer helyett 315. ”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. szeptember 02. 11:13
"Beindult" a 2023-24-es tanév. Igaz, nem abszolúte problémamentesen, de NORMÁLISAN, mert ennyi probléma amennyi most van a tanévnyitással MINDIG IS VOLT. Voltam középiskolában is tanár, tudom, miyen az ilyen "évinditás" belülről a tanáriszobák ekkor felpezsdült légkörében. Persze abban a középiskolában, amelyikben tanítottam--műszaki-, és természettudományos tantárgyakat--mindenki tanitani, tanulni, és a tanitást segiteni akart, ill.sgitette is elő. A takaritónéniktől kezdve a beléptetőportásokon át az igazgatóig.
KBA98
2023. szeptember 02. 10:29
A gyerekek megrontásáért sok büntetés jár!
kalapali2
2023. szeptember 02. 06:28
A kedves tanerő belép a gazdasági életbe és szembe találja magát a balhéjuk miatt sérelmet szenvedett főnökkel, kollégával. Nem egy love story lesz. Másik: zsinórban már a 3. vasárnap hajnalban tolja a békát a raklap alá elgondolkozik hol is rontotta el.
llnnhegyi
2023. szeptember 01. 15:06
A tébolyult libbcsikommcsik megintcsak rábasztak! Akárcsak az egészségügyre, sportra! Bocsánat! Mindenre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!