Elképesztő teljesítmény: Halász Bence bronzérmet szerzett kalapácsvetésben

2023. augusztus 20. 19:04

A sportoló remekül kezdte a kalapácsvetés döntőjét.

2023. augusztus 20. 19:04
null

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, történelmet írhat vasárnap este Halász Bence.

A Nemzeti Sport beszámolója szerint a sportoló remekül kezdte a kalapácsvetés döntőjét. 

A lap szerint kiváló harmadik kísérletével egyéni csúcsot ért el és 81.02 métert dobva. Azonban ezt ismeretlen okok miatt érvénytelenítették.

A vezetést először a lengyel, majd a kanadai versenyző vette el tőle. Ethan Katzberg ötödik kísérletével 81.25 méterre vetette a kalapácsot, ez pedig új kanadai csúcsot jelentett.

Halász ötödik kísérlete 79.94 méter lett. Miután a lengyel Pawel Fajdek utolsó kísérletével nem tudta megelőzni Halász Bencét, eldőlt, hogy a magyar sportoló legrosszabb esetben is bronzérmes a budapesti vb-n.

Kanadai arany szüetett a versenyszámban

A kanadai csúcsot dobó, 21 éves Ethan Katzberg 81.25 méteres dobásával megnyerte a férfi kalapácsvetők döntőjét a lengyel Wojciech Nowicki (81.02) és Halász Bence (80.82) előtt.

Katzberg utolsó kísérletével 81.11-et dobott, mellyel előző dobása mögött második lenne – adta hírül a Nemzeti Sport.

Halász Bence bronzérmet érő dobását alább nézheti vissza:

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotós

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. augusztus 20. 22:20
Átoperált, de nem sikerült. Csak a szád maradt nemi szerved.
bölcsuhú
2023. augusztus 20. 20:27
Az NSO-on sok senkiházi megakarja magyarázni azt, hogy a dobókör elhagyása már az is, ha a küszöbére lépsz!
Átoperált Kiscsoportos
2023. augusztus 20. 20:10
Ha a 3. hely elképesztő, akkor az első micsoda? Elképesztően ostobák vagytok, Kolhozselédek! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "Brüsszel kötelezettségszegési eljárást indított az Orbán-kormány ellen a migráció támogatása miatt! Igen, jól hallották: Brüsszel kötelezettségszegési eljárást indított az Orbán-kormány ellen, mert az Európai Bizottság úgy látja, hogy a Fidesz nemhogy nem akadályozza, de még támogatja is az illegális migrációt." (Gyöngyösi Márton FB)
Osztap_Bender
2023. augusztus 20. 19:54
Elképesztő teljesítmény: Halász Bence bronzérmet szerzett kalapácsvetésben A valóság pedig: elképesztő csalódás, hogy Halász Bence csak bronzérmet szerzett kalapácsvetésben. Ennek ellenére gratulálhatunk neki az eredményhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!