Fociultraként hergeli maroknyi követőjét Jakab Péter (VIDEÓ)

2023. augusztus 22. 08:33

Mint egy MTK-meccs, csak itt volt hangosbeszélő is.

2023. augusztus 22. 08:33
null

Nemrég írtunk arról, hogy a Nép Pártján Mozgalom megalapításának egyéves évfordulóján párttá alakult a Jakab Péter által létrehozott formáció.

Ezt is ajánljuk a témában

A bejelentés mellé posztolt mintegy negyedórás videóban az is elhangzott, hogy Borsodban egy évvel ezelőtt 150 taggal alakult meg a Nép Pártján Mozgalom. Jakab ennek kapcsán hangsúlyozta, hogy ők azok a „bátrak voltak, akik nem vártak a megalkuvó ellenzékre, nem vártak a mindent is tudó budapesti értelmiségre, 

nem vártak a hétköznapi hőzöngőkre, hanem a saját kezükbe vették a sorsukat. 

Történelmet írtak, megírják az igazságos Magyarország  történtét” – húzta alá Jakab Péter, aki kis idővel később újabb videóval jelentkezett. Ezen az látható, hogy maroknyi követője előtt, hangosbeszélőn előénekli a jól ismert szlogent:„Vesszen a kormány...”, mire a követői a „Győzzön a nép” felkiáltással válaszoltak.

Nyitókép: képernyőfotó

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. augusztus 22. 15:34
oh bazmeg,parizeres...ez már a szánalmasnál is gyengébb te nyomorult:-DD
Málaga21
2023. augusztus 22. 14:17
Vótam ollan búcsúba, ahun többen táncótak.
papalimapapa
2023. augusztus 22. 13:16
Jakab. Ezt a figurát már rég lehúzták a WC-n, hiába kapaszkodik még a deszkába. De ez így is van rendjén. A szarnak a latrinában a helye. Ideje lenne eltünni a közéletből Jakab! Befürödtél mindennel, mindenhol. Már csak a mamusz maradt. De lehet, azt is már valaki más húzza. Fel. Proli lúzer vagy Jakab! Te lettél a feltűzött szappan a zsinagóga kerítésén, a bajtársaid tűztek fel oda. Bútorozz össze MZP-vel és húzz el Kanadába. Kellenek ott favágók... majd találnak neked olyan könnyű kis fejszét, amit még te is fel tudsz emelni. Mást sem kiabáltál, te proli, mint hogy neked van a legnagyobb. Aztán eljött a pillanat, amikor az öltözőben lerántották rólad a gatyát. Nos kérem, kiderült, hogy ami neked van, az legfeljebb vizelésre jó. Még az is meglehet, hogy holnaptól a lány öltözőben lesz a szekrényed. A Timea Sabau szekrénye mellett. Jobb esetben megkaphatod pár percre a Dobrev vibrátorát, Ferit. Szánalmas nullafigura vagy.
YouTubeRight2Laugh-Tamas
2023. augusztus 22. 11:59
Nemsokára beújít a proletár és munkásőrséggel vonulnak majd fel, fizessenek a gazdagok… Ingyen cirkusz az lesz, tartalom az nem fontos ilyen berkekben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!