Ittas román sofőr okozott felfordulást Budapesten

2023. augusztus 24. 21:41

A 29 éves férfinak jogosítványa sem volt, sőt a rendőrök még kábítószergyanús anyagot is találtak a kocsijában.

2023. augusztus 24. 21:41

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei szeme láttára ütközött egy autós egy másik gépkocsival 2023. augusztus 19-én 11 óra 50 perckor Zuglóban, a Mogyoródi út és Róna utca kereszteződésében – tájékoztatott a Police.hu.

A rendőrség közölte, hogy a sofőr továbbhajtott,

figyelmen kívül hagyta az őt követő rendőrautó megállásra felszólító jelzéseit,

menekülés közben még egy autóval ütközött, végül az Ajtósi Dürer sor és a Stefánia út kereszteződésében fogták el. Jó hír azonban, hogy a balesetekben senki sem sérült meg.

Az autó ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőr egy 29 éves román férfi.

A rendőrök kismennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak a járműben, a férfinél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az is kiderült, hogy a férfinak nem volt jogosítványa.

A rendőrség azt is közölte, hogy a férfit a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást vele szemben. Felelnie kell még engedély nélküli és ittas vezetés miatt, valamint számos közlekedési szabály megsértéséért.

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: Getty Images

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
faramuci
2023. augusztus 25. 11:34
Felfordult Budapest okozott ittas román sofőrt.. Karácsony szerint a román megmutatta hogy gyorsan át lehet érni Budapesten,nem értjük a panaszkodókat.
Majdmegmondom
2023. augusztus 25. 06:18
Na, a dobrev kedvenc bezzeg román...
fideszaking
2023. augusztus 25. 04:36
Tegnap egy ittas honfitárs randalirozott az egyik nemzeti muzyiboltban. Inzultálta a magyar nöket, káromkodott a kiszolgáloval, és orditozott. Senki nem mert szolni. 🤣🤣🤣 Persze, ha mondjuk barnább vagy feketébb lett volna a böre, vagy nem magyarul beszélt volna, akkor menne, hogy "a mocskos külföldi nem tud viselkedni". Na ilyenkor mi van? Ja, kettös mérce, az van. 🤣🤣🤣🤣🤣
SzaboGeza
2023. augusztus 24. 22:27
Az ittas, és elalvós Román sofőrökkel, teli a faxunk!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!