Ez a kormány a legvidékellenesebb

2023. augusztus 10. 08:06

Tudatosan rombolja a magyar falvak és kistelepülések életkörülményeit.

2023. augusztus 10. 08:06
DONÁTH Anna
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„A kormánypárt nagy átveréseinek egyike, hogy a vidék pártjának hazudja magát. Pedig a valóság épp az ellenkezője: a rendszerváltás óta eltelt időszak legvidékellenesebb kormánya a mai.

A vidékellenes kormány tudatosan rombolja a magyar falvak és kistelepülések életkörülményeit, azzal a céllal, hogy minden ott lakó 100%-ban a kormány kegyeitől függjön. 

Miközben szinte minden pénzt elvon a vidéktől, és abból a saját elitjét gazdagítja.

Bezárják a vasútvonalakat, ritkítják a buszjáratokat, és tudatosan hagyják lepusztulni a közutakat. Az ott élők így egyre nehezebben tudnak kimozdulni a kistelepülésekről, átjárni a városokba dolgozni. 30 km-es távolságokért kellene napi 2 órát ingázni. Sorsuk egyre inkább a kormány és a helyi kiskirályok kegyein múlik.

A vidékellenes kormány bezárta és összevonta a kistelepülési óvodákat, iskolákat, postákat és elvont minden állami közszolgáltatást a falvakból. Leépítették a mentőszolgálatot, az orvosi ügyeleteket, a rendőrséget. Ellehetetlenítették a helyi családi benzinkutakat és kisboltokat. Nincs orvos az orvosi rendelőben és gyógyszerész a gyógyszertárban. 

Nincs posta, nincs bank, nincs művelődési ház, nincs munka.

Ez a magyar vidék tragédiája. Valódi falurombolás zajlik a vidékellenes kormány vezényletével. És hiába a falusi CSOK-típusú szemfényvesztések, hiába térköveznek, újítják fel a polgármesteri hivatalt meg építenek vadászházat a polgármesternek EU-s pénzből, ez nem vidékfejlesztés. A«vidék kormánya” csak újabb aljas hazugság. A magyar vidék haldoklik, a felelős pedig Magyarország vidékellenes kormánya.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2023. augusztus 13. 09:07
A velünk élő SZDSZ. Rendkívül hiteles, amikor egy ilyen bolsi picsa aggódik a vidékért.
jooeee
2023. augusztus 10. 23:07
Ez meg tudat alatt ennyire hülye vagy tudatosan ennyire rosszindulatú kurva.
Player1
2023. augusztus 10. 22:47
TIPIKUS ORSZÁGROMBOLÓ VAGY! Olyan Ork-féle...
hunok99
2023. augusztus 10. 20:22
Te budos pap ribi.....hogy rohadnal meg te retkes hazarulo kis buta pics@!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!