Eltűnt a pécsi tudományegyetem professzora

2023. augusztus 23. 17:52

A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

2023. augusztus 23. 17:52
A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 02010-157/602/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó dr. Zágony Rudolf ügyében.

Eltűnt dr. Zágony Rudolf. A Pécsi Tudományegyetem YouTube-csatornáján számos előadást tartott az Idegennyelvi Tanszék docensét mind a mai napig nem találják – írta meg a Bors.

A 83 éves férfi 2023. augusztus 22-én délelőtt feleségével sétált Pécsett,

majd egyszer csak távozott a nő mellől, azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik.

A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – számolt be a fejleményekről a Police.hu.

A férfi kb. 165-170 cm magas, normál testalkatú, kék szemű, valamint ősz haja és körszakálla van. Utolsó ismert ruházata: khaki színű rövidnadrág, kék-fehér csíkos rövid ujjú ing, bebújós kékes-szürke cipő, fehér zokni.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Police.hu

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2023. augusztus 24. 19:22
Én is egyszer eltűntem. Kiderült, hogy Magyarországon vagyok. Azóta megváltoztam, annyira megváltozott az életem, a régi bajtársak, kollegák nem ismernek rám. Gyakorlatilag nem találnak. Amióta Magyarországon élek, nagyon megfiatalodtam. A régi sebeim, szakmai sérüléseim begyógyultak. A kortársaim már 36-37 évesek, miközben én huszonéves. Feleségem is hozzám fiatalodott, pedig eredetileg öt évvel fiatalabb nálam. A gyermekeim (két süldő és egy kicsi fiú) pedig, lassan hozzám érnek, komolyodnak. Mostanában zsebpénzt is kunyerálok feleségemtől, akit "anyának" szólítok. Csoda, hogy akik keresnek, nem találnak? Remélem, hogy legalább a járulékom, amit távolból utalnak, megtalál továbbra is!
Szuperszig
2023. augusztus 24. 12:02
Meleg van. Már többször találkoztam nem is csak idős emberrel aki a meleg miatt meg volt makkanva. Az urat szerintem a Lánc utcai rendelőben láttam ma, kb reggel kilenckor.
pipa89
2023. augusztus 24. 10:30
Kikapcsolt vagy előre eltervezte, hogy meglép. Az elsőre tippelek.
nyúlgerinc
2023. augusztus 24. 07:46
Rudi bácsi besokallt. Hogy mitől azt lehet, hogy soha nem tudjuk meg, de az is lehet, hogy megtudjuk. Feleség, család, pécsi önkormányzat, unokák, és így tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!