Elkapták a kutyát késelő pesterzsébeti férfit

2023. augusztus 11. 11:23

A férfit gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

2023. augusztus 11. 11:23

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy kerítésen keresztül késeltek meg egy kutyát Budapesten, melynek következtében a német juhász majdnem elvérzett. A meghökkentő képsorokat itt nézheti vissza:

Ezt is ajánljuk a témában

A rendőrség tájékoztatása alapján a férfi ugyanazon az estén egy másik kerítésen keresztül is megpróbált megszúrni egy kutyát, de azt nem találta el késével. Az 58 éves férfit augusztus 10-én fogták el a pesterzsébeti rendőrök, gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.Mint írják, Cs. József beismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint megbánta, de különösebb magyarázattal nem tudott szolgálni tettére.

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: Pixabay

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bokrosbirka
2023. augusztus 11. 14:21
A kutya őrző-védő feladatot lát el, mivel magántulajdont véd így hatósági (személy) minősítést kap.
jóember
2023. augusztus 11. 14:01
Nem túlzás ez egy kicsit? Előzetes egy megszúrt kutya miatt, mégis milyen jogai sérültek a kutyának, hogy ilyen vehemensen betette rá magát a hatóság az elkövetőre? A kutya nem személyiség, a kutya valakinek a valamije, ez csak károkozás, garázdaság.
need-info
2023. augusztus 11. 13:55
Kutyául érezheti most magát...
szintetikus
2023. augusztus 11. 13:22
na mindjárt jönnek a kutya buzik, hogy jaj a vau vau pedig ők pátyolgatják ezeket az orkokat :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!