Egy borzasztó nagy félreértés ez az egész, ami ott történt – Sebestyén Balázs Pálffy István kirúgásáról

2023. augusztus 23. 20:50

A rádiós a Balázsék című műsorban osztotta meg gondolatait.

2023. augusztus 23. 20:50

Mint ismert, Pálffy István műsorvezetőt kedden menesztette a HírTV. Sebestyén Balázs sem hagyta szó nélkül a nem mindennapi esetet. Véleményét a Balázsék című rádióműsorban osztotta meg a nagyközönséggel.

„Nagy visszatérés volt. Egyébként jó jelenség az István a képernyőn, jó látni” – kezdte mondandóját Sebestyén Balázs. Szakmai szemmel nézve kifejezetten érdekli az ügy, kíváncsi, hogy Pálffy fejében mi játszódhatott le:

Én megnéztem, szerintem egy borzasztó nagy félreértés ez az egész, ami ott történt. Gondolom, mire gondolhatott, de felmenteni nem akarom, csak nagyon rosszul fogalmazott. Nem is nagyon értem, mire akart ezzel kilyukadni a Pálffy, hogy legyünk türelmesebbek a pedofilok iránt, vagy hogy jutott el ehhez a gondolatmenethez”.

Majd feltette a kérdést:

Ez nagyon ritka, rúgtak már ki valakit ilyen gyorsan tévéből, rádióból?” 

Majd így folytatta: „Persze, az ember sajnálja: szerencsétlen volt, rossz formában volt, nem úgy gondolta – nem akarom mentegetni, megpróbáltam megfejteni, megnéztem többször, milyen gondolatmenet alapján ment, mire akarhatott kilyukadni, mi volt a baj ezzel az interjúval, ez így szakmabeliként baromira érdekel. Hol csúszhatott el?”

Pálffy vendégére is kitér a rádiós: „Nagyon jó volt a Márki-Zay vele szemben, megdöbbentő. Láttam vele egy-két interjút meg beszélgetést, láttam, hogy a pacák úgy ott van, jelen van. 

Vágott az esze, ez a fajta érvelés politikai viszonylatban ritka, hogy valaki így reposztoljon, kifejezetten ritka”.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. augusztus 24. 10:45
Ez egy óriási malőr és biztos vagyok, hogy áttételesen, gondolati síkon bejátszhatott nála a Partizán-interjúban elhangzott Kőszeg Ferenctől származó gondolat. "Súgtak" a fülébe, rosszkor és rossz helyen hangzott el, ami nem menti fel.
Jeromos16
2023. augusztus 24. 08:44
Véleményem szerint az interjú más részeiben is gondjai akadtak. Látszott rajta, hogy lámpalázas és emiatt nem volt a topon. A kritikus téma felvezetését rosszul kezdte, de ennek a dekoncentráltság miatt nem volt tudatában. Szerintem ez okozta a szerencsétlenre sikerült helyzetet. Nyilván kockázatot jelent ilyen poszton a TV-nek. Hogy megváltak tőle, érthető, de a pedofília mentegetésével nem vádolható.
Palatin
2023. augusztus 23. 23:10
Pálffy szerintem nagyon elitéli a pedofilokat, de a másik oldalon álló beszélgetö partnere felé, talán egy rosszul sikerült "gesztust" akart tenni, hogy a beszélgetés alapját egy kicsit egyengesse. Azt hitte, hogy ezt jól teszi. Hogy megváltak töle, az rendben van, de nem azért mert engedékeny lenne a pedofilokkal szemben, - ezt nem hiszem -, hanem azért, mert nem érzékeli ösztönösen, hogy a jégen hogyan kell közlekedni. És ez valóban veszélyes lehet.
Namond
2023. augusztus 23. 22:49
Borzasztónak borzasztó volt, mint Balázska összes műsora.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!