Eddig lesznek érvényesek az olcsóbban vásárolt BKK-jegyek

2023. augusztus 09. 12:36

A lejárat után a jegyek visszaválthatók, de érdemesebb bérletet venni a BKK szóvivője szerint.

2023. augusztus 09. 12:36

„A vonal- és gyűjtőjegyek 2024. augusztus 31-ig felhasználhatóak lesznek, tehát senkinek nem érdemes aggódni amiatt, hogy esetleg ne tudna használni a mostanában megvásárolt jegyeit a következő év folyamán” – mondta az InfoRádióban Kovács Bendegúz, a Budapesti Közlekedési Központ szakszóvivője az Info Rádiónak.  A korábban megvásárolt jegyek tehát

a szeptemberi áremelés után még egy évig érvényesek maradnak. 

2024. szeptember 1-től már csak az új jegyekkel lehet majd utazni a BKK járatain – hívta fel a figyelmet. A korábban megvásárolt jegyek valamilyen módon visszaválthatók, de Kovács Bendegúz azt javasolja, elsősorban a bérleteket vásárolják, hiszen azok ára tíz éve nem változott.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Beliczay László / MTI

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. augusztus 09. 14:37
Azt hiszem, hogy még az 1.50-es jegyen rá volt írva, korlátlan ideig érvényes. Akkor raktak rá valami ezüst hologram csíkot. Vettem is olyan 20 darabot. És 20 év múlva felhasználtam egyet. Nézi az ellenőr. Nem érvényes. Mutatom, rá van írva, hogy de. Meg hogy nem kell a mostani árnak megfelelően annyi darabot használnom, mert egy vonalra szól. Az is rá van írva. Hőbörgött. Mondom, ezt a jegyet 20 éve vettem. 1.50-ért. Most az az 1.50 eddig önöknél volt. Jót kamatozott. Jónapot! Elengedett.
paperfellow
2023. augusztus 09. 14:09
Amikor vettem a jegyet, akkor megfizettem az aktuális árat azon a jegyért. Az, hogy azt később használom el, az legyen az én problémám. Nem érzem jogosnak, hogy lejár a jegy.
Ugandai Bubu
2023. augusztus 09. 13:52
A zigazmagyar Debrecenben, amit nem akar a kormány megfojtani, mennyibe kerül a buszjegy?
zakar zoltán béla
2023. augusztus 09. 13:41
Más: A Nap Híre(tegnapi) : Horn Gábor-Murányi II. -Varga László(msssssszmmmmmmmmp)...Béka segge alatti szint...Pl.: Horn úr a nem Fideszre szavazók és a nem szavazók 5 millióan vannak, ami a Fidesz 2 milliójának több a kétszerese...Ezért Bige vagy Bite díj jár?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!