Csintalan: Magyarország bűnöző állam

2023. augusztus 05. 16:32

A baloldali megmondóember szerint hazánk bűnözők százait engedi rá Európára.

2023. augusztus 05. 16:32
null

A Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában Pörzse Sándor műsorvezetése mellett Csintalan Sándor, Dévényi István, Reichert János és Balogh Gábor fejtette meg a közéletet terhelő legfontosabb kérdéseket.

Az amerikai vízumszigorítással kapcsolatban fejtették ki először véleményüket. Balogh Gábor szerint az, hogy szövetséges ellen ilyet bevezetnek, azt jelenti, hogy „a leg vége felé vagyunk annak, hogy 

 

mi még egyáltalán szövetségesnek számítunk”.

 

Elmondta, hogy egy olyan hidegháborús időszakban, mint amiben vagyunk, nem engedhető meg a középen állás, szerinte a magyar kormány a szövetségi rendszer küllői közötti botként viselkedik.

Dévényi István szerint mindkét oldalról hisztéria tapasztalható az ügyben. Úgy látja, hogy annyira nem drasztikus a szigorítás, mert szerinte tömegeket nem fog érinteni. Úgy látja, hogy ez csak egy diplomáciai orra koppintás. Csintalan Sándor egészen odáig jutott fejtegetésében, hogy hazánk bűnözők százait engedi rá Európára, és hogy Magyarország egy bűnöző állam. Kifejezetten úgy látja, hogy a világban egyre többen viseltetnek negatívan a magyar külpolitika irányába.

Reichert János ezt követően elmondta, hogy szerinte az Orbáni politika abban különbözik az Európai politikától, hogy soha nem a jóhiszemű joggyakorlás eszközével él. „Ha egy törvényt meglát az Orbán, mindig azt keresi, hogy hogyan lehet kiforgatni, meghamisítani, átverni, meghágni” – fogalmazott. 

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. augusztus 23. 13:59
CSINTALAN, te annyira hülye vagy, hogy nincsenek rá szavak! CSAK a címet olvastam el : "Magyarország bűnöző állam" EGY állam hogy lehet bűnöző ? OSTOBÁÉKNál a helyed, helyeden vagy!
EX_Terminator
2023. augusztus 13. 02:09
barom
Farkaskoma
2023. augusztus 12. 19:37
Csintalan te minden hiteleket eljátsztottad. Jobb ha senkit nem minősítesz.
Tiszafa
2023. augusztus 08. 18:48
Úgy látom, megérett a második verésre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!