Célpontban a gyorshajtók – új razzia kezdődik az utakon!

2023. augusztus 05. 14:50

Hétfőtől az egész országban ellenőrzésre számíthatnak az autósok.

2023. augusztus 05. 14:50

Közlekedési akciót tart a rendőrség a jövő héten, ezért hétfőtől ellenőrzésre számíthatnak az autósok az egész országban – tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szombaton a police.hu oldalon.

A közlemény szerint Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenőrzési terve alapján tart

a Magyar Rendőrség országos akciót augusztus 7. és 13. között.

A rendőrök ebben az időszakban célzottan a megengedett sebességet túllépő járművezetőket szűrik ki – tették hozzá.

(MTI)

Nyitókép: Sóti Tamás/MTI

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. augusztus 08. 12:50
Az Árpád hídi versenyzők ellen nincs vedekezesi lehetőség?
alexandrosz-2
2023. augusztus 06. 20:18
Pénzbehajtó szemkilövő geci dologtalan faszok. Remélem megdöglenek az unalomtól a kamera mellett szenderegve!
NorthernOutlaw
2023. augusztus 06. 01:29
Nem az 50 helyett 60 a veszélyes, hanem az a sok szerencsétlen balfasz, akik újabban egyre többen vannak az utakon és akadályozzák a normális haladást. Autópályán belső sávban 120-al úgy, hogy előtte 1 km-re nincs senki, de elengedni nem akar, sőt a köcsög még manőverezget előttem, hogy márpedig ő dönti el mennyivel kell menni. És egyre több az ilyen faszkalap.
Namond
2023. augusztus 05. 19:20
Média kormányzás, egy hétig tartó kommunista szombat reklám marketingje. Olyan ez mint a román és moldáv horror szállítmányok. Az osztrákok felől nyugodtan belépnek, átmennek az országon és Ártándnál megbüntetik őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!