„Beszűkült belpesti szekta, akik a saját buborékjukban élnek” – Dancsó Péter beleszállt az LMBTQ-aktivistákba (Videó)

2023. augusztus 18. 17:41

Tőle szokatlan videóval állt elő a youtuber.

2023. augusztus 18. 17:41

Legfrissebb, Andrew Tateről szóló videójában Dancsó Péter, a Videómánia nevű Youtube-oldal készítője odaszúrt a belpesti értelmiségnek és az LMBTQ-ideológia népszerűsítőinek.

 

„Milyen jó, hogy egy olyan világban élünk, ahol bárkiből lehet bármi. A férfiakból nők lesznek, a nőkből pedig férfiak” 

 

– kommentálja a képsorokat, ahol éppen egy magának bajszot tetováltató nőt láthatunk. Hozzáteszi, míg Amerikában már ez számít a mainstreamnek, hazánkban egyelőre csak egy „beszűkült belpesti szekta, akik a saját buborékjukban élnek”.

Ennek illusztrálására a videóban megtekinthetünk egy részletet Molnár Áron NoÁr és Falusi Mariann közös, LOVEMBTQIA+ című videoklipjéből, illetve feltűnik Whisperton influenszer, és a partizán műsorvezetője, Gulyás Márton is, nyakában egy szivárványos zászlóval. 

A videó egyébként részben válasz lehet a Partizán műsorára, ahol nem sokkal korábban egy nem túl pozitív hangvételű videó jelent meg róla.

Dancsó Péter videója itt tekinthető meg:

A Partizán videó pedig itt:

 

Nyitókép: képernyőkép

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. augusztus 29. 16:05
Ez egy új megafonos idióta?
Namond
2023. augusztus 20. 20:09
I feel the earth move under my feet 2023. augusztus 19. 13:43 A "homofóbia" megnevezés amcsi libsi találmány. És valóban nem közéleti probléma a buzisággal szembeni ellenérzés. Az ellenérzés a woke ideológia szárnyai, az LMBTQ, femináci, zöldkommandók által képviselt heterofóbia, fehér és férfi ellenességgel, azok rámenős - tőkeerős, főként holland, vállalkozások támogatásával - reklámozásával szemben, védekezési reakcióként jelentkezik.
I feel the earth move under my feet
2023. augusztus 19. 13:48
Még valami... lehet, hogy egy buzi (homoszexuális férfi vagy leszbikus nő) képes szaporodni ... sokan vállalnak is gyereket (Pl. Juszt Lacika..) de a valóság az, hogy statisztikai értelemben továbra is zsákutca a létezésük, amin az nem változtat, hogy újra és újra megjelennek a népességben ilyen irányultságú (hajlamú) egyedek.. 100.. vagy 500--5000 évvel ezelőtt is újra meg újra feltűntek "defektes" emberek..és el is tűntek rövid úton, mert a farkastörvények likvidálták őket. Itt nem csak a homoszexualitásra célzok, hanem olyan betegségekre, amik még az ivarérettség előtt felszámolták a hibás génvonalat. A buzikat (a számuk gyarapodását) valószínű a jelen kor társadalmának kierőszakolt toleranciája biztosítja...
I feel the earth move under my feet
2023. augusztus 19. 13:43
"salamonhiihii-2 2023. augusztus 19. 11:33 Na itt szakadt ki belőlem a röhögés. Van ám zavar mandi mindig megtalálja azt a legnagyobb kretént aki a mandi szoponcait maszturbáltatja" Fárasztón arepetitív vagy. Az intellektus hiányát nem kompenzálja, hogy az inne-onnan felszedett "poénokat" és véleményeket ismételgeted, de annyiszor, hogy lassan már magad is azt hiszed, tőled származnak. A "homofóbia" eleve rossz megnevezés. Senki nem fél a buziktól.. egyszerűen épeszű, normális ember nem tolja mások képébe folyton, hogy miként él nemi életet és nem büszkélkedik azzal, hogy pl. férfiként más férfiak vaszát szopja, vagy éppen a seggübe dugja a farkát. Szánalmas az erőlködés, hogy egy amúgy a népesség meglehetősen kicsiny szegmensét érintő "másutas" életmódot igyekeztek a normalitás szintjére emelni... de még ez is elmegy.. ám az nem, hogy mindezt tetézitek azzal, hogy szavakat/fogalmakat loptok el, sajátítotok ki.. "meleg", "szivárvány", "pride".. és a többi..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!