Balázsék is megszólaltak L.L. Junior és G.W.M. Petőfi hídi száguldozásáról

2023. augusztus 28. 19:20

„Itt aktív agysejtek tekintetében óriási deficit van” – hangzott el a műsorban.

2023. augusztus 28. 19:20

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított azzal a videóval kapcsolatban, amelyen az látható, hogy L.L. Junior és G.w.M. óránkénti 100-130 kilométeres sebességgel hajtott végig a Petőfi hídon.

Ezt is ajánljuk a témában

Hoppá: a rendőrség már vizsgálja L.L. Junior és G.w.M. száguldozását

Mindez azután történt egy hónappal, hogy az Árpád hídon egy kerékpáros egy gyorsulási verseny áldozatául esett.

Az üggyel kapcsolatban L. L. Junior azt nyilatkozta: nem versenyeztek G.w.M-mel. „Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés.” Hasonló üzenetet közölt L.L. Junior az Instagramján is. A rapper a történtekre reagálva azt írta, hogy „nem volt sem versenyzés, sem jaszkarizás, sem erre biztató célunk a fiatalok felé.”

„Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy hülye voltam?”

„Itt aktív agysejtek tekintetében óriási deficit van. Ne menjen ő se, senki 130-cal. (...) Ilyenkor nem lenne azért picit okosabb... nem mondhatta volna azt, hogy gyerekek, igen, elszúrtam, ne haragudjatok? Ahelyett, hogy felkapja a vizet, elkezd füvesezni. Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy egy hülye barom voltam, bocs? – idézte Vadon Jánost a 24.hu, aki a lap egyik cikkére utalt vissza. L.L. Junior ugyanis azt nyilatkozta a portálnak, hogy nem érti, miért nem indítanak eljárást azok ellen, akik folyamatosan marihuánafogyasztásról posztolnak.

Ezt is ajánljuk a témában

L.L. Junior a gyorshajtásról: Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés

„Adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk” – mondta el a rapper.

Nyitókép: YouTube

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik