Balázsék is megszólaltak L.L. Junior és G.W.M. Petőfi hídi száguldozásáról

2023. augusztus 28. 19:20

„Itt aktív agysejtek tekintetében óriási deficit van” – hangzott el a műsorban.

2023. augusztus 28. 19:20

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított azzal a videóval kapcsolatban, amelyen az látható, hogy L.L. Junior és G.w.M. óránkénti 100-130 kilométeres sebességgel hajtott végig a Petőfi hídon.

Ezt is ajánljuk a témában

Az üggyel kapcsolatban L. L. Junior azt nyilatkozta: nem versenyeztek G.w.M-mel. „Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés.” Hasonló üzenetet közölt L.L. Junior az Instagramján is. A rapper a történtekre reagálva azt írta, hogy „nem volt sem versenyzés, sem jaszkarizás, sem erre biztató célunk a fiatalok felé.”

„Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy hülye voltam?”

„Itt aktív agysejtek tekintetében óriási deficit van. Ne menjen ő se, senki 130-cal. (...) Ilyenkor nem lenne azért picit okosabb... nem mondhatta volna azt, hogy gyerekek, igen, elszúrtam, ne haragudjatok? Ahelyett, hogy felkapja a vizet, elkezd füvesezni. Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy egy hülye barom voltam, bocs? – idézte Vadon Jánost a 24.hu, aki a lap egyik cikkére utalt vissza. L.L. Junior ugyanis azt nyilatkozta a portálnak, hogy nem érti, miért nem indítanak eljárást azok ellen, akik folyamatosan marihuánafogyasztásról posztolnak.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zovirax
2023. augusztus 29. 08:45
Rendne kellene már tenni ezt a két öntelt idiótát...!
cikoria-2
2023. augusztus 28. 21:16
Két cigány ......
Namond
2023. augusztus 28. 21:13
Szart érő Balázska bulvár.
Rodolfo
2023. augusztus 28. 20:12
„Itt aktív agysejtek tekintetében óriási deficit van” Ez igaz rátok is, Sebestyén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!