Alaposan beolvasott Karácsonynak az atlétikai vb szervezője

2023. augusztus 29. 10:59

Németh Balázs elmagyarázta a főpolgármesternek, hogy valójában kik szervezték az atlétikai világbajnokságot.

2023. augusztus 29. 10:59
null

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Karácsony Gergely 2021-ben még az atlétikai stadion ellen kampányolt, párttársa, Szabó Tímea pedig egyenesen le is szögezte, hogy a főpolgármester kezdeményezte a stadion építésének a leállítását. Ennek ellenére hétfőn már meglehetősen enyhébb hangvételű Facebook-poszttal jelentkezett a főpolgármester. Karácsony kiemelte, hogy „a főváros támogatása nélkül nem lett volna atlétikai vb Budapesten”.

Németh Balázs, a budapesti atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatója is megszólalt ezzel kapcsolatban a Facebook-oldalán.

Honnan tudom, hogy sikeres volt az atlétikai világbajnokság?

Például onnan, hogy egyre többen úgy emlékeznek, hogy valójában ők szervezték” – írta.

Az atlétikai világbajnokságot azok szervezték, akik 40 fokban a beengedő kapunál álltak,

akik tartották a frontot a reptéren, akik takarították a mosdókat, akik hónapokon át éjjel-nappal robotoltak (akkor is, amikor még úgy tűnt, hogy nagy a baj), akik lesték a sportolók és a szurkolók minden kívánságát! És még sorolhatnám órákon át…” – fogalmazott Németh Balázs.

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. augusztus 30. 18:52
Ki a tököm az a Német Balázs? Karácsony Gergely Magyarország legnagyobb közvetlen felhatalmazással megválasztott politikusa! Nem véletlen, hogy a Fidesz nem állít jelölte vele szemben, tudják, Karácsony lesz Budapest következő főpolgármestere.
puszt
2023. augusztus 30. 08:56
a nyomorult, hírhamisító féreg böffent egyet... Nagyon sötét ez az „ember"!
Obsitos Technikus
2023. augusztus 29. 19:07
Ezek a nyomik ilyenek. Fogadni mernék, hogy a gimiben (ha járt oda egyáltalán) a más csajával büszkélkedett, hogy az övé :-D
lyon-v-2
2023. augusztus 29. 17:33
Kamu Geri már megint belehazudott az emberek arcába egy az egyben ? Még mindig nem állították félre ? Ki ez az ember ? Minek ? Elképesztő....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!