A Biden-kormányzat fegyverként használja a diplomáciát a konzervatív Magyarország ellen

2023. augusztus 07. 18:00

Magyarország a józanság szigeteként szerzett magának nevet a woke ideológia és a genderpropaganda tengerében.

2023. augusztus 07. 18:00
Gladden Pappin
Gladden Pappin
Newsweek

„Évente 40 országból több millióan látogatnak el az Egyesült Államokba a vízummentességi program keretében. E hónaptól kezdve azonban a Biden-kormányzat szigorítja az egyik konzervatív ország – Magyarország – állampolgárainak vízummentességi rendszerhez való hozzáférését. Miközben az Egyesült Államok déli határa romokban hever, a magyar állampolgároknak minden alkalommal, amikor az Egyesült Államokba akarnak jönni, újra kell majd kérelmezniük az egyszer használatos belépést.

Egy épeszű világban azt feltételezhetnénk, hogy Magyarország feketelistára kerülése az amerikai biztonság iránti mély aggodalmat tükrözi. A Biden-kormányzat bizonyára csak valamilyen azonosítható kockázat miatt korlátozná a Magyarországról történő beutazást. De az amerikai adatok szerint 2018-ig az egymillió külföldön élő magyar közül, akik az elmúlt években állampolgárságot szereztek – a Biden-kormányzat aggodalmának feltételezett tárgyai –, csak 65-en léptek be illegálisan az Egyesült Államokba a vízummentességi programon keresztül.

A Biden-kormányzat nem véletlenül összpontosít Magyarországra. Az elmúlt évtizedben Magyarország a józanság szigeteként szerzett magának nevet a woke ideológia és a genderpropaganda tengerében, egy olyan országként, amelynek biztonságos határai és biztonságos utcái az azonnali tűzszünetért és az ukrajnai konfliktus békés megoldásáért könyörögnek.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Julia Nikhinson / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. augusztus 07. 20:55
ki akar az USA-ba menni... az egy trágyadomb
Pelso j.
2023. augusztus 07. 19:30
Még egy jelentéktelen élősködő.
smarton84
2023. augusztus 07. 19:17
Az MCCfizeti ki amezt a faszt, az államtól kapja a fizetését. Mi mást mondana?
llnnhegyi
2023. augusztus 07. 19:16
Nagy bajban vannak a világ libbcsikommcsi kormányai. Beleszaladtak az ukrán háború támogatásába. Zelensky korlátlan támogatásával. Pénz paripa fegyver! Számolatlanul! A Biden Pelosi Blinken Nuland Soros Stoltenberg alaposan benézték! Bűnösök az usademokraták!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!