VV Zsolti Hodásznak: „Isten áldjon téged és a kedvesedet!”

2023. július 21. 12:32

„Andris beleállt, bátor volt, kilépett a nagyközönség elé és ezzel sokaknak reményt adott” – fogalmazott az influenszer.

2023. július 21. 12:32

„Nem akarom azt hazudni nektek, hogy sokként ért, vagy számomra ez titok lett volna” – mondja VV Zsolti (Osváth Zsolt) videójában Hodász András coming outjával kapcsolatban.

Andris beleállt, bátor volt, kilépett a nagyközönség elé és ezzel sokaknak reményt adott”

– fogalmazott Osváth, majd hozzátette: ahogy Hodász tett, az egy igazi férfira vall.

„Isten áldjon téged és a kedvesedet!” – zárta mondandóját az influenszer.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. augusztus 01. 01:00
Ki Hodász kedvese? Gulyás Marci? Lakatos Márk? Vagy egy még a nyilvánosság előtt nem coming out-olt buzi katolikus pap? Valószínűleg az utóbbi lehet az igaz.
Sámson
2023. augusztus 01. 00:25
Bűnt, perverzitást, természetellenes dolgot felvállalni nem bátorság. Ha férfi vagy, és nőnek képzeled magad, ezt felvállalni nem bátorság. Ez egy mentális probléma, mint ahogy az is az lenne, ha ember létedre kutyának képzelnéd magad. VW Zsolti nem bátor, hanem buzi. Lakatos Márk sem bátor, hanem egy másik buzi. Hodász eddig a képmutatásával megvezetett római katolikus híveit kábította (akik atyának szólították a buzi fiút), most új youtube csatornát indít, egy újabb influenszer, aki a hazugságait, tévképzeteit terjeszti.
google-2
2023. július 22. 09:19
Amikor VV Zsolti határozza meg, ki az igazi férfi, ajvé! A buzik az új polihisztorok … is.
Denia
2023. július 22. 06:39
Legalább kiderült, mi baja ennek a Hodásznak. Eddig azt gondoltam, hogy feltűnési viszketegségben szenved. Bár lehet, hogy ez is csak arról szól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!