Tóth Vera kiakadt: „Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele?”

2023. július 04. 10:21

Kiállt húga mellett az énekesnő.

2023. július 04. 10:21
null

A Blikknek nyilatkozott Tóth Gabi nővére, Vera, egy szerkesztett kép miatt szakadt el nála a cérna, amit egy zárt Facebook-csoportban osztottak meg. 

„Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. 

De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már a verbális bántalmazás fogalmát is kimeríti. 

Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amiért ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna” – fejtette ki, hozzátéve: a húga sosem ártott senkinek, mégis rengetegen illetik őt csúnya szavakkal.

„Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele? Ő senkit sem bántott, és annak sem akarna rosszat, aki kommentben mindennek elhordja őt” – tette hozzá Tóth Vera, aki azt is elmondta a lapnak, hogy egy időben Tóth Gabi az utcára is alig akart kilépni a bántások miatt. 

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. augusztus 22. 21:34
Kedves Tóth Vera! A házasságtörés a Biblia alapján bűn. Régebben sok helyen megkövezés is járt érte, más helyeken pedig kiközösítés, ma már a bíróság nem bünteti közvetlenül a házasságtörést, a válásnak azonban egyértelmű és jogos okozója lehet, ha a sértett és megcsalt fél ez alapján indítványozza a válást. A válás az esetek többségében be is szokott következni a házasságtörés után, ezért jogosan nevezik a hűtlen félrelépést házasságtörésnek. Erkölcsileg a házasságtörés cselekedete elítélendő, különösen akkor, ha kisgyermek is van a családban. Felelőtlen és ostoba magatartás úgy gyermeket vállalni egy nőnek, aki a komoly - vagy inkább komolynak mutatott - kapcsolata mellett évente cseréli a titkos szeretőit. Amikor pedig kiderül a dolog, akkor értetlenkedni nagyfokú butaságra vall.
fintaj-2
2023. augusztus 15. 22:33
Nincs itt semmi látnivaló kedves Vera, csak az aranyról kiderült szarany.
Lajoss
2023. augusztus 14. 16:51
A répa szeretete összeköti a Tóth lányokat…ez így van rendjén…
southwind-2
2023. július 05. 10:18
Néha azt gondolom, kéne egy kimondotta Tótok website, és ott lehetnének a tótgabi, tótandis cuccok, most korán kel, influenzás, jókedve van, kiszállt a bizniszből, de mégsem, most csúnyán néztek rá, most meg ez az...szép hogy vera kiáll érte, de nekem verában pont az tetszett, hogy csak úgy tette a dolgát, amit jól csinál és nem veszi föl a vadmalac szerepet.ne változzon már ez is meg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!