Szóval ez Magyarország. Csak ennyi?

2023. július 06. 08:57

Na akkor mit kiabálhat egy francia? Vagy amerikai?

2023. július 06. 08:57
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Olvasom ezt itt lent, ami kering a neten uborkaszezonban és kicsit olyasmi, mint amikor a kamaszok idegelik és hergelik egymást egy szarul végződő buliban, ki tud jobban sírni vagy őrjöngeni.

Szóval ez Magyarország. Csak ennyi? Na akkor mit kiabálhat egy francia? Vagy amerikai?

Ugyanígy bármikor elgázolhatja egy újgazdag, akinek jó ügyvédje van.

Ugyanígy meghalhat a kórházban, vagy inkább azon kívül, főleg, ha nincs betegbiztosítása.

Ugyanígy öngyilkosságba kergethetik egy jó kis metoo lincseléssel, vagy mert kirúgják a munkahelyéről, mert nem elég »elfogadó«.

Ugyanígy meghalhat, mert épp sztrájkolnak országszerte, és megáll az élet.

Ugyanígy rágyújthatják a házát a BLM aktivisták vagy a muszlim radikálisok.

Ugyanígy megerőszakolhatják, akár tömegesen is, sőt az utcán, és még ki is rabolják.

Nem, nem ez a baj a hazai viszonyokkal vagy politikai berendezkedéssel. Ez itt demagógiának se túl jó, ami azért nagyon szomi, mert úgy tűnik, mintha nem tudna rendes érveket felhozni a NER ellen, pedig lehetne. Ennél jóval sokkolóbbakat, és valódi hungarikumokat. Csak lehet, ahhoz ki kéne mozdulni Budáról vagy a belvárosból.”

 

Nyitóképünk illusztráció. A fotó 2022. október 14-én készült. MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 09. 16:52
Ki radikális változást akar: vannak ötleteim,USA vagy az új divat: Ukrajna....ott minden Hawaii...az ilyen ott pusztuljon
Ez D-dúr és e-moll
2023. július 07. 04:23
"Úttalan utakon 2023. július 06. 10:35: Viszont FAM sem fejti ki, hogy szerinte mi az igazi baj, ami hú de hungarikum, és sokkal komolyabb, csak kinyilatkoztatja, hogy van." Mert ha leírná, akkor mi történne? Köpködnétek, kurvaanyáznátok egy jó kört bő nyállal, amitől megnyugodnátok, kielégülnétek, majd elfelejtenétek. Egyébként pedig: Ez az egész NER-esdi úgy kerek, ahogy van. Itt még az ellenzék is a kormány hatalmát segíti elő és a kormány is a főállású ellenzék egzisztenciális biztonságát. A választók teljes spektruma megkapja a polidiliből, amire vágyik, miközben a politikai elit rendre megköti a maga deal-jeit egymással és a globalogazdikkal.
Palatin
2023. július 06. 20:22
A jobboldalnak van a legmegbízhatóbb iránytüje. Ha a globál-bolsevikok rinyálnak, sivalkodnak, akkor jó az irány. Ha nekik jó kedvük van, akkor elemezni kell, hogy mit rontottunk el. A jobboldalnak tovább kell menni az uton, el kell jutni odáig, hogy a globál-náci-bolsevik mozgalom, - nemzetlközi szinten is -, akarata ellenére a mi hasznos idiótánk legyen. Ez Magyarországon már müködik. Tartsa meg az úr nekünk a Gyurcsányt és bandáját, hogy ez továbbra is így legyen. Igaz, hogy sokba kerül nekünk ez az élösködö, haszontalan, korrupt horda, de legalább egyesítik az országot a jó oldalon.
august
2023. július 06. 18:28
Írtam már korábban, hogy van olyan embercsoport, akiknek semmi sem jó, sőt, ha becsípi a kezét a kertkapu, vagy a bejárati ajtó, az is az Orbán hibája. Érdekes, hogy nagyon sokan nem tudják függetleníteni magukat a NAPI politikától.. Ez egyébként a mindenszarizmus alapja, még a mennetrendszerinti járat késését is a napi politikai szemüvegén képes csak nézni, ahogy a cikk is bizonyítja, még a közlekedési balesetet is képesek a rendszerhibára visszavezetni. Érdekes módon ők állandóan fokozott idegállapotba vannak, valamilyen okból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!