„Stop LMBTQ” – Ismét zöld-fehérre festették Baranyi Krisztináék LMBQ-padját

2023. július 11. 09:51

Újból akcióba léphettek a ferencvárosi ultrák.

2023. július 11. 09:51

Újabb állomásához érkezett a ferencvárosi LMBTQ-pad mizéria. Ahogy korábbi cikkeinkben mi is beszámoltunk róla, múlt hét csütörtökön a Tompa utca 17. előtt a Ferencvárosi Önkormányzat az Amnesty Internationallel karöltve átadott egy szivárványszínűre festett padot. Erre akcióba lendültek a ferencvárosi ultrák, akiknek köszönhetően péntek éjjel már zöld-fehér színekben tündökölt a pad, amire válaszul Baranyi Krisztináék újból visszafestették LMBTQ-színűre. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az Ultra-info kedd délelőtti Facebook-bejegyzése szerint a ferencvárosi ultrák másodszor is akcióba léptek, és újból zöld-fehér színűre festették a padot. Az Ultra-info egy fényképet is közzétett az akció végeredményéről, amelyhez azt írták:  „Szivárványszínű majd zöld-fehér. Újra szivárványszínű+kamera+szerb biztonsági őr. Majd újra zöld-fehér. Aztán egy üzenet. Juj, nem szabad ilyet..”

 

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-25
2023. július 12. 08:53
A gyermekeinkre káros idegen ideológiát szolgai módon alkalmazó és non stop provokáló Baranyi nem képviseli megfelelő módon a kerületben élők érdekeit. Oda az imázsa, el kell tűnnie a politikai élet szinpadáról. A távozása csak idő kérése. Nincs tovább!
Lindivi
2023. július 11. 20:36
Addig szívóznak az Ultrák, míg leszereli az önkormányzat a padot!
backstablive
2023. július 11. 20:14
Baranyi meg b lak
states-2
2023. július 11. 15:20
Ezek a komcsik direkt szopatják magukat, és most már nem csak az urnáknál négyévente...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!