Sok alávaló gaztettet követtek már el a magyar történelemben

2023. július 04. 18:45

De a legnagyobb árulások, a leggusztustalanabb cselekedetek sora ma újabb fejezettel bővült.

2023. július 04. 18:45
null
Kele János
Kele János
Facebook

„Sok alávaló gaztettet követtek már el a magyar történelemben a népre való hivatkozással, de a legnagyobb árulások, a leggusztustalanabb cselekedetek sora ma újabb fejezettel bővült: a Parlament 136 bátor droidja 2023. július 4-én 11 órakor igent nyomott a pedagógusok elleni bosszútörvényre.

Azt javaslom, mondjuk ki sokszor hangosan, olvassuk el újra és újra az alábbi mondatot, emésztgessük, érlelgessük: abban az országban élünk, amelynek kormánytöbbsége törvényt hozott a saját népe jövője ellen.

Sajnos nem újdonság, hogy a magyar közoktatás állapota katasztrofális - a helyzet évtizedek óta fokozatosan romlik. Mégis: 2023 előtt a tizenéve totális hatalommal kormányzó fideszes elit bűne »csak« annyi volt, hogy nem tudott és nem akart szembenézni az egyre súlyosabbá váló problémákkal, hogy nem volt érdemi megoldási javaslata, koncepciója, terve arra, hogyan kellene megreformálni a minden eresztékében recsegő-ropogó rendszert. Idénre ez megváltozott: a gazdasági válság mélyülése miatt nyomás alá kerülő hatalomgyár úgy határozott, példát statuál a tiltakozó pedagógusokkal, és választás elé állítja őket. Vagy megalkusznak, vagy elhagyják a pályát.”

Nyitókép: Kele János Facebook-oldala
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. július 05. 21:06
Pont te beszélsz népre hivatkozásról?Röhejesek vagytok hogy mindig ti "birtokoljátok" a jövőt.Akkor jöttök elő ilyesmivel ha nagy szarban vagytok és nem jól alakulnak a dolgok számotokra.Azt is mondhatnám, mocskos komcsi.
Box Hill
2023. július 05. 11:17
„Sok alávaló gaztettet követtek már el a magyar történelemben a népre való hivatkozással" Kik is pontosan?
5m007h 0p3ra70r
2023. július 05. 10:40
https://twitter.com/janekk_/status/1676232651781337088?s=46&t=Xgbz7Aw7blIAY4Z0EJMufQ Állítólag az oktatáspolitikai kampányukkal bejárták az országot Keléék. Tegye fel a kezét aki találkozott velük, vagy hallott róluk.
Átoperált Kiscsoportos
2023. július 05. 09:28
"Konferenciát tartott a Vitézi Rend a Parlamentben" Milyen bizonyíték kell még ahhoz, h a Kolhozcselédek gyengeelméjűek? ------------------------------------------------------------------------------------------------------- „Németország akkor lesz a legnagyobb, ha legszegényebbjei lesznek leghűségesebb polgárai.” (Adolf H.) "Minél szegényebb valaki, annál valószínűbb, hogy fideszes" (HVG) "Medián: Az iskolázottság emelkedésével csökken a Fidesz támogatottsága" (444) "Ahol iskolázottabb a népesség, ott kevesebben szavaztak a Fideszre" (G7) Remélem van aki a Kolhozcselédek közül is érti !!! :))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!