Rövid életű volt a ferencvárosi LMBTQ-pad

2023. július 08. 09:34

Akcióba lendültek a Fradi-ultrák.

2023. július 08. 09:34

Úgy tűnik, hogy a Fradi-ultrák átfestették az LMBTQ-padot. „Ez a város nem az a város. Ferencváros. Lassan Baranyi és a többi libernyák is megtanulhatná” – írta a Fradimob Facebook-oldal.

Az üzenet mellé fotót is készítettek.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook 

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ringwoodite
2023. július 10. 03:38
A szivarvany Bibliai jelkep, Isten szeretetet jelkepezi amivel Noenak jelezte hogy nem fogja kiirtani az emberiseget bunei miatt. Keretik a tisztelt buzi erzelmekkel vagy csak propaganda celbol oket támogató féleszűeknek nem összekeverni az élő Isten ember iránti szeretetét a saját deformált önpusztító hülyeségeikkel.
Namond
2023. július 09. 19:54
Helyes nem kell az Amnestynek a magyar közéletet provokálnia. A dicsőségesen harcos és kurucos kormányunk az Amnesty International-t utasítsa ki hazájába, Internationaliába, és nemzetvezetőnk mondjon ebből az alkalomból néhány őszinte - nem Orbán Bazsa írta - szót.
Sámson
2023. július 09. 19:52
A padot nem rongálták meg, hanem a többség jóízlése alapján átfestették. Kéretik nem provokálni a buziknak a normális többségi társadalmat. Köszönjük szépen.
Bunyevac1964
2023. július 09. 15:28
Ha egy padot lefestenek, majd újrafestik másik szìnre, akkor az nem lehet rongálás, hiszen az már inkább egy extra karbantartásnak minősül ! 😂 Kìváncsi lennék arra a bìrói ítéletre amely az ùj festékréteget rongàlàsnak és nem àpolànak minősítené
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!