Részeg volt, szundított egyet síneken, de jött a vonat

2023. július 06. 08:24

A rendőrség eljárást indított.

2023. július 06. 08:24
null

A rendőrség hivatalos portálján azt írják: egy mozdony vezetője tett bejelentést júniusban, hogy egy férfi az 50-es vasúti mellékvonal Hidas-Bonyhád és Bátaszék közötti szakaszán a vasúti síneken feküdt, és csak a vonat vészjelzésére hagyta el a vasúti pályát. A fiatal a helyszínre érkező egyenruhásoknak azt mondta, hogy kora reggel a dohányboltba indult, de mivel az még nem volt nyitva, ezért 

 

egy kocsmában nagyobb mennyiségű tömény italt és sört ivott meg. 

 

Később a vasúti sínek mellett elindult haza, de útközben leült pihenni és elaludt. Arra ébredt fel, hogy egy vonat hangosan dudál, ekkor hirtelen mozdulattal lelépett a sínekről és a bokros területre esett. Az esés miatt pedig könnyebben meg is sérült.A férfival  szondát is fújattak, mely igen magas értéket mutatott. A rendőri intézkedés miatt a vonat nem tudott továbbmenni, ezért utasait busszal vitték el célállomásukra. Egy, az érintett pályaszakaszon később közlekedő vonat pedig csaknem 100 percet késett a malőr miatt.

A 25 éves bátaszéki fiatallal szemben vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt indult eljárás. Gyanúsítotti kihallgatása során őszinte beismerő vallomást tett.

Nyitókép: police.hu

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepu
2023. július 06. 09:11
Bátaszéki Rambó. Ülve megállított egy vonatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!