Olyan kudarcoknak van kitéve az Orbán-kormány, mint a Fradi

2023. július 31. 09:42

Ugyan könnyű így hatalomban maradni, de az országot magasabb szintre emelni, nemzetközi tekintélyt szerezni annál nehezebb.

2023. július 31. 09:42
Forgács Iván
Forgács Iván
Népszava

„Orbán Viktor miniszterelnök-isten azon kesergett pénteki rádióinterjújában, hogy nem tud igazán pezsgő politikai élet kialakulni az országban, nem lehet nagyokat küzdeni. Érthető, ha a demokrácia, a nyílt politikai versengés nagy hívét ez zavarja. Talán már azzal is lehetne segíteni, ha ellenzéki kollégái is hetente egyszer szabadon monologizálhatnának a közmédiában, de egy nagy ember nem szereti az ilyen kicsinyes megoldásokat. Szerinte a probléma másban van. Abban, hogy a baloldal, a liberálisok provinciálissá váltak. »Úgy látom, nem olvasnak, nem követik az eseményeket (…) nem fogadnak be új dolgokat.«

Rémes. Mert ugyan könnyű így hatalomban maradni, de az országot magasabb szintre emelni, nemzetközi tekintélyt szerezni annál nehezebb. Olyan kudarcoknak van kitéve kormánya, mint a Fradi. Amit csak úgy tud elkerülni, ha kétszer-háromszor annyit olvas, éjjel-nappal repülőn ül, templomba meg kevesebbet jár, hogy be tudja fogadni az új dolgokat.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2023. augusztus 03. 14:00
A Népszara firkásza. Nulla egy figura. Minden szava hazugság.
kamasuka
2023. augusztus 01. 16:34
"Olyan kudarcoknak van kitéve az Orbán-kormány, mint a Fradi Ugyan könnyű így hatalomban maradni, de az országot magasabb szintre emelni, nemzetközi tekintélyt szerezni annál nehezebb." Ez a metafora hogyan jött össze? :D Ilyet én is tudok! "Az ellenzék olyan mint a fos. Büdös híg szar, de eszitek, mert nektek finom, hisz a komcsi szarokon nőttetek fel." + hasonlók.
Hangillat
2023. augusztus 01. 13:01
" a baloldal, a liberálisok provinciálissá váltak. »Úgy látom, nem olvasnak, nem követik az eseményeket (…) nem fogadnak be új dolgokat." De, befogadnak: gender, LMBTQrvulás, igráns-migránsozás, brüsszeli faló-tömés stb. A hungarocellnek (Hungarocell gömb fehér 10 cm 1 799 FtÁfával növelt ár Áfa 27%,) több a magyarság tudata, mint jó pár Momentum-időtöredékesnek.
Valodi
2023. augusztus 01. 11:01
... höhöhö ... a Lölő jelenség: https://www.youtube.com/watch?v=6_DfKnpG5to
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!