Nem lehet kritikus véleményem rólad, mert akkor az ellenséged vagyok

2023. július 06. 06:14

Viszont, ha pitizel, akkor kaphatsz egy csontot. Ez annyira tipikus.

2023. július 06. 06:14
Juszt László
Juszt László
Facebook

„A két skandináv ország – Finn és Svéd – az orosz fenyegetettség miatt szakított semlegességével és kérte közösen felvételét a katonai szövetségbe, 2022 májusában.  Putyin pincsije először azt találta ki, hogy társadalmi egyeztetésre kell bocsátani a kérdést. Hogy ilyen nem történt, az közismert. 
Utána azt mondta, hogy az Európai Bizottság által elvárt jogszabály módosítások annyira lekötik a képviselőket, hogy nem fér bele a NATO-bővítés megszavazása.

Következett a tavaszi ülésszak ahol arra hivatkozott, hogy hiába szeretne valamit a kormány a képviselők egy része bizony megmakacsolta magát. (Hihi!) Hogy kik, az sosem derült ki. Ekkor a Pincsi-Orbánon egy péntek reggel kitört az őszinteségi roham: »Azért váltsunk már pár szót ezekkel a derék finnekkel meg svédekkel, mert az mégse járja, hogy azt kérik tőlünk, hogy vegyük fel őket, ők pedig nyilvánvaló hazugságokat terjesztenek Magyarországról, a magyarországi jogállamról, a demokráciáról,…«

Nem sokkal ezután jelentették be a törökök, hogy támogatják a finn belépést. Kocsis Máté azonnal jelezte, hogy a finnekkel már semmi bajuk nincs. Bár korábban az volt az ellenérv velük kapcsolatban, hogy 1340 km közös határuk van Oroszországgal. (Lehet, hogy ez megszűnt?) Villámgyorsan meg is szavazták a finnek csatlakozását. De a svédeké már nem fért bele az idejükbe?

Menczer Tamás külügyi államtitkárt is elkapta egy őszinteségi roham: »finn barátainknak a tisztesség dolgában még van mit tanulni….Pitizni, amíg el nem érek valamit, és utána rögtön hátat fordítani, ilyet tisztességes ember nem csinál, ezzel nem rólunk, hanem magukról állítottak ki bizonyítványt.«  Világos! Nem lehet kritikus véleményem rólad, mert akkor az ellenséged vagyok. Viszont, ha pitizel, akkor kaphatsz egy csontot. Ez annyira tipikus.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2023. július 06. 11:33
Juszt, aki 40 évig volt Kádár kapcája, majd amerikai lábra csavarták.
VeraMayer
2023. július 06. 11:09
Hol is hallottam ezt? Ja igen. "Nem lehet kritikus véleményem Sorosról, mert akkor antiszemita vagyok."
bandee1
2023. július 06. 10:33
KURVA ANYÁDAT, JUSZT! NYÚLTOLVAJ PATKÁNY.
Dixtroy
2023. július 06. 10:29
"Nem lehet kritikus véleményem rólad, mert akkor az ellenséged vagyok. Viszont, ha pitizel, akkor kaphatsz egy csontot. Ez annyira tipikus." De, nyugodtan lehet kritikus véleményed, és ha én meg a szemedbe mondom a "kritikus véleményed"-ről, hogy hazudsz, akkor utána nem kell azt játszani, hogy barátok vagyunk. Neked lehet kritikus véleményem, jogodban áll, és képzeld lehet nekem is, ami esetleg meg neked nem tetszik. Megint a komcsi elitista gőg, bent ülsz a zsűriben és elmondod a frankót, a többiek meg ehhez igazodjanak, és kussoljanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!